Aktywne Wpisy
Pepega +694
Horkheimer +387
Autentycznie jest mi trochę żal Bosaka xD jako jedyny wydawał się w miarę ogarnięty, zawsze przygotowany merytorycznie, dobrze wypadał w mediach, starał się prowadzić poważną kampanię
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
https://www.wykop.pl/wpis/42563711
wg to których facet który dobrze zarabia i ma ambicje to idealny mężczyzna który powinien być rozchwytywany przez lochy a dynamiczni imprezowicze to przegrywy. Kolejne bluepillowskie brednie.
Rzeczywistość natomiast prezentuje się następująco:
locha spotyka miłego faceta, który uczciwie pracuje, zarabia, nie zażywa narkotyków, szanuje kobiety i okazuje uczucia
Co mówi: "lubię go jako kolegę ale nie pasujemy do siebie, ale jestem pewna że znajdzie jeszcze miłą i wartościową kobietę bo zasługuje na taką :)"
Co myśli: "nuuuuuuuuuuudziarz, beciak taki sam jak setka innych jakich poznałam ale lubię jego atencję więc ląduje we friendzone"
locha spotyka faceta, który żyje z dnia na dzień, ma wszystko w dupie, nie obce mu narkotyki, ostre melanże, przemoc a kobiety traktuje jak worki na spermę
Co mówi: "typowy żałosny cwaniaczek który na dodatek nie szanuje kobiet, trzymam się z dala od takich drani!"
Co myśli: "oh, niedostępny zimny drań, nie boi się robić to co ma ochotę i ma wszystko w dupie. Na dodatek traktuje mnie jak jakąś brzydką koleżankę, zero atencji czy zainteresowania w przeciwieństwie do wszystkich spermiarzy, co on ma takiego w sobie że ośmiela się mnie nie szanować i nie dawać atencji? Nie mogę przestać o nim myśleć, podnieca mnie jego osoba, muszę go jakoś lepiej poznać"
A wy białorycerzyki dalej wierzcie w te bajeczki od loch że "pracuj uczciwie i bądź miłym facetem a wszystkie fajne lochy będą twoje" XDDDD
Faktycznie może 30-paro letnie lochy które wyskakały się już na bolcach oskarków, sebixów i innych chadów będą na was lecieć, a konkretnie na wasze pieniądze oferując w zamian udawaną miłość i segzy na misjonarza raz na pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #redpill #blackpill #tfwnogf #stulejacontent #logikarozowychpaskow #rozowepaski #betabankomat