Wpis z mikrobloga

Miruny był ktoś w Rzymie i może polecić naprawdę dobrą pizzerię? Czytałem, że pizza tam jest na każdym rogu i trudno trafić na naprawdę dobrą ale może macie coś sprawdzonego?
#rzym #podroze
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matumat: nie wiem czy tam robią pizzę, ale na pewno najlepsze makarony. Jest to mała, rodzinną Hostaria. Rewelacyjne jedzenie tam mają i normalne, jak na Rzym ceny. Lokalizacja obok Muzeów Watykańskich. Jakbyś chciał info, to daj znać.
  • Odpowiedz
@matumat: zoemczku, mieszkałem w Rzymie. Masz rację, że tam wyrosło tyle pizzerii, że ciężko o jakąś mega dobrą i oryginalną. Rzym jest zepsuty pod tym względem, ale też bez przesady. Mogę polecić ci pizzerie na dzielnicy w której mieszkałem. https://m.facebook.com/pages/Pizzeria-Laboratorio-3/156668174356721 Otwarta od 18:00 jak wiele knajpek poza centrum. Jak masz jakieś pytania to wal. W centrum równiez moge ci polecic wiele knajpek (nie pamietam ich nazw ale po lokalizacji) ale
  • Odpowiedz
@Lele: Mireczku bardzo dziękuję za polecankę i jak masz jeszcze coś to z chęcią zobaczę co to :)

@bitcoholic: to nie jest żaden wyznacznik jakości jedzenia o czym przekonałem się już niejednokrotnie :)
  • Odpowiedz