Wpis z mikrobloga

@Cosipi: Ale tak właśnie jest. Barcelona ma wszystkie karty w reku. Atletico już wydało oświadczenie, że Griezmann odchodzi i kasę z transferu przeznaczyło na Felixa. Widać teraz jak się wystraszyli i zaczęli rzucać oskarżeniami o wcześniejsze kontakty (swoją droga pewnie tak było ale jest często). PSG tez ma ciepło, bo Neymar to chodząca skarbonkai wobec zmiany polityki sportowej klubu chcą go wypchnąć. Barcelona może zamówić popcorn i czekać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@wiktorek_pl: Co to za urojenia?
Przecież od zawsze było wiadomo, że Atletico ma mało do gadania w obliczu klauzulii Griezmanna wynoszącej 120mln i tyle Barça będzie musiała zapłacić, ani euro mniej.
Podobnie w przypadku Neymara, już Leonardo wspomniał, że cena będzie musiała być zadowalająca, nikt go nie odda za pół ceny tylko dlatego, że zachowuje się jak dziecko.

A tymczasem widzę, że Barça jest przedstawiana jako jakiś ekspert od negocjacji
  • Odpowiedz
@Beeercik: Chyba nienawiść do Barcelony skrzywiła ci odbiór mojego komentarza, bo nie miałem tutaj na myśli, że Barcelona kupi ich za pół ceny. Jeśli chodzi o Griezmanna Barcelona nic nie musi a Atletico już tak i widać, że na Wanda i w obozie francuza zrobiło się nerwowo. Jesli chodzi o Neymara to PSG już mocno zeszło z ceny, bo najpierw mówiło sie o 300mln a teraz już, że Barcelona ma
  • Odpowiedz
  • 0
@wiktorek_pl: Przecież Atletico wcale nie musi sprzedawać Griezmanna. Nie potrzebują na g---t kasy z jego transferu, bo sprzedali graczy za 200mln.
Nie jest chyba też powiedziane (chyba, że nie słyszałem) że Antoine chce tylko i wyłącznie do Barçy. Był też temat PSG, więc może oni go podkupią, co byłoby Atleti na rękę podwójnie, bo PSG nie bawiłoby się w płatność w ratach i nie wzmocniliby bezpośredniego rywala.

Barcelona właśnie podobno nie chce oddawać Dembele.
Jeśli w transfer zostałby włączony Coutinho to dalej trzebaby dopłacić przynajmniej
  • Odpowiedz
@Beeercik Wyobrażasz sobie to, że Atletico zostawia Griezmanna, którego numer dali innemu zawodnikowi? Przecież oni byli pewni że odejdzie, dlatego zainwestowali w Felixa i moim zdaniem musza go teraz sprzedać
  • Odpowiedz
  • 0
@tomekwykopuje: Transfer Griezmanna to już raczej sprawa przesądzona ze względu na klauzulę, ale niekoniecznie do Barçy, jeśli temat PSG jest w ogóle prawdziwy i Antoine to rozważa.
Pytanie tylko kto się ugnie, czy Barcelona w kwestii płatności jednorazowej czy Atleti z płatnością ratalną :)
  • Odpowiedz
@Cosipi: podoba mi sie strategia transferowa barcelony. podburzanie pilkarzy do strajkow, albo wybieranie takich agregatow. dembele tez strajkowal w rennais czy bvb i widzimy jakie ma podejscie do pilki obecnie. neymar tez sie zmienil i zamienil projekt sportowy, na pieniazki. czy sie zmieni bedzie lepiej po powrocie? cholera go wie. greizmann tez zaczyna o---------c szopki, a jeszcze rok temu bawil sie barcelona i na koniec nagral jakis smieszny filmik ze
  • Odpowiedz