Wpis z mikrobloga

Dziś był wrzucany ten typ i jego wysrywy na temat martwego ciagu, pokazał mi się inny film z nim i powiem szczerze dawno nie widziałem takiego idioty xD
Typ ma oficjalne wyniki z zawodów na pozimie martwy 4x340 i log lift 211kg przy masie ciała 171kg. Śmieje się z weganina ze strenght wars ze gowno podnosi, tymczasem jego wyniki (tez z zawodów) - 360kg martwy, 190kg log lift przy masie 105kg, czyli duzo lepsze od wielkiego strongmana xD
Jego największe osiągnięcie to 8 miejsce na wsm, a ma ego #!$%@? jakby byl tam jakims czołowym graczem
#silownia #mikrokoksy
Szefu - Dziś był wrzucany ten typ i jego wysrywy na temat martwego ciagu, pokazał mi ...
  • 2
@Szefu:
ale o ssso chozi?
że gość zajął gdzieś 8 miejsce to jego opinia jest nieważna (czy co najmniej mniej ważna) niż numero uno?

co on powiedział że cię tak poruszyło?
@heniek_8 wystarczy obejrzeć film, robią sobie #!$%@? z typa który rzekomo bil rekordy na podwórku swojego kolegi xD
A prawda jest taka ze ten weganin robi wyniki lepsze od bohatera filmiku, który stawia sie obok czołówki wsm a jednak nie należy do niej. Śmieszy mnie hipokryzja tego typa.
I nie jestem jakimś obrońcą wegan ale tutaj po prostu typ sie ośmiesza