@kiro71: Atomizer na gotowce to chyba najlepszy bedzie ten uwell co kolega wyżej polecił, gorzej z dostępnoscia grzałek w pl. Co do boxa, to jak chcesz coś mniejszego to np. Aegis solo (posiadam świetny jest i wytrzymały) lub Armour Pro 100W a jak coś na dwa akusy to np. Drag 2, tesla wye 200w (wyjątkowo lekki) lub aegis legend
@kiro71: Draga 2 mam, moge polecic ( ͡°͜ʖ͡°) co do atomizera to na kupne jeden z lepszych to wlasnie ten uwell gorzej z grzałkami w pl tak jak pisałem wyzej (no ale zawsze mozesz zamowic z cigabuy na zapas to tez nie problem) moze przekonaj sie do rta? duzo więcej ciekawszych propozycji
@kiro71: Kylin v2, Dead rabbit rta lub coś na meshu np kylin m czy wotofo profile unity, jak cos z tych wybierzesz na pewno sie nie zawiedziesz a i z dostępnością nie ma raczej problemu
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
#epapierosy
+ 2x http://www.e-papierosy-forum.pl/re-sprzedam-wysoko-pr-dowe-sony-vtc5a-35a-2-6ah-16z-wysy-ka-max-8-t128063.html