Wpis z mikrobloga

@TompsonzPolski: @davidoff_OB długość okresu wypowiedzenia dla umowy o pracę opisana jest w kodeksie pracy. I jest dokładnie tak jak @ortofosforan napisał - składając wypowiedzenie ostatniego dnia miesiąca skracamy maksymalnie czas między rzuceniem papierami a naszym odejściem.
  • Odpowiedz
@losBamberos88: mozna wiedzieć jaka branża? Też chcę znaleźć jakąś robote w delegacjach głównie, bo i tak nie lubię siedzieć w jednym miejscu. Tylko ze ja branża mechaniczna, ale myślę o przebranżowieniu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@olke: op nie napisał po 1 że jest na umowie o pracę, 2 może mieć nawet 3 Msc jeśli ma długi staż. Ale to gdybanie. Jeśli są terminy plus brak osoby na zastępstwo to Janusz jest co do zasady w dupie bez względu na termin. Uprawiacie sztukę już dla sztuki i teoretyzujecie. Można walnąć wypowiedzenie i iść na L4, zaległy urlop, zaległe nangodizny, bodaj 2 dni na szukanie pracy., rckik. Opiekę
  • Odpowiedz
@Mareluk22: poproszę o kilka cytatów z mojego bajkopisarstwa w dziale "energetyka" i konkretne zaznaczenie co jest wg. ciebie nie tak. W innym przypadku goń się gościu.
A wszelkie inne dywagacje co do mnie, zatrzymaj dla siebie i sam skończ z bajkopisarstwem
  • Odpowiedz
@ortofosforan Nie. Domyślnie jeśli masz okres wypowiedzenia liczony w miesiącach, to zaczyna on bieg pierwszego dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym wypowiedzenie zostało złożone.
  • Odpowiedz