Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +519
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Kasahara +159
Powoli zaczynam być zmęczony jakimś losowymi zdarzeniami, na które nie mam wpływu, jakieś fatum. Tym razem genetyka po dziadku do tłuszczaków. Miałem jednego miedzy bicepsem a tricepsem, w piatek się w niego uderzyłem. Zaczął puchnąć - stan zapalny, krwiak - szpital zabieg - cała łapa #!$%@? i miesiąc+ będzie się goić jak się zagoi to wycięcie tego tłuszczaka (ogromny z 8-9 cm). I znowu w #!$%@?ę 2-3 miesiące albo więcej. A już
Mirki i Mirabelki, na wstepie musze napisać cos o nas. Jestesmy razem 4 lata. Jestesmy zareczeni pol roku. Rok temu przeprowadzilismy sie do innego większego miasta. Ja zaczalem tam prace i mialem malo czasu dla mojej lubej. Ona tez zaczela nowa prace i od razu wyjechala w delegacje do Niemiec na miesiac.
Po powrocie z Niemiec jakos tak dziwnie sie zachowywala. Wczoraj jak spala przejrzalem jej telefon i zobaczylem ze pisze z kolega z pracy. Zwracaja sie do siebie Misiu, chcialbym Cie przytulic, mrrrrau, tęsknię... Wiecej tesktu nie bylo bo moja narzeczona od razu kasuje wiadomosci.
Co o tym sadzicie? Poczatek zdrady? Z jednej strony przyznaje ze miala ciezko. Ta przeprowadzka do nowego miasta to przeze mnie. Tutaj nie ma za duzo znajonych a ja tez duzo pracowałem i nie mialem dla niej czasu. Kocham ja ale chyba nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze flirtuje z innym.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@AnonimoweMirkoWyznania: xD
@AnonimoweMirkoWyznania: taguj to #trollalert #zarzutka bo zaraz się rozpęta piekło!
nawet nie dopuszczam opcji, że to nie jest fejk bo #spermiarzalert mocno
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: To przestań z nią żyć skoro nie potrafisz, bo przecież flirtuje xD
@AnonimoweMirkoWyznania: widać, że jesteś cucek, laska leci w kulki a ty ją tłumaczysz przed nami. Dla mnie takie akcje jak