Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki i Mirabelki, na wstepie musze napisać cos o nas. Jestesmy razem 4 lata. Jestesmy zareczeni pol roku. Rok temu przeprowadzilismy sie do innego większego miasta. Ja zaczalem tam prace i mialem malo czasu dla mojej lubej. Ona tez zaczela nowa prace i od razu wyjechala w delegacje do Niemiec na miesiac.

Po powrocie z Niemiec jakos tak dziwnie sie zachowywala. Wczoraj jak spala przejrzalem jej telefon i zobaczylem ze pisze z kolega z pracy. Zwracaja sie do siebie Misiu, chcialbym Cie przytulic, mrrrrau, tęsknię... Wiecej tesktu nie bylo bo moja narzeczona od razu kasuje wiadomosci.

Co o tym sadzicie? Poczatek zdrady? Z jednej strony przyznaje ze miala ciezko. Ta przeprowadzka do nowego miasta to przeze mnie. Tutaj nie ma za duzo znajonych a ja tez duzo pracowałem i nie mialem dla niej czasu. Kocham ja ale chyba nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze flirtuje z innym.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 21
Co o tym sadzicie? Poczatek zdrady? Z jednej strony przyznaje ze miala ciezko. Ta przeprowadzka do nowego miasta to przeze mnie. Tutaj nie ma za duzo znajonych a ja tez duzo pracowałem i nie mialem dla niej czasu. Kocham ja ale chyba nie potrafie zyc ze swiadomoscia ze flirtuje z innym.

@AnonimoweMirkoWyznania: widać, że jesteś cucek, laska leci w kulki a ty ją tłumaczysz przed nami. Dla mnie takie akcje jak