Wpis z mikrobloga

• 179
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wielkiparasol Może mu się myślenie zmienić jeśli go na przemyślenia złapie, do tego przy wzięciu takiej dawki może mieć mocne i częste "flashbacki" - momenty, w których faza ci wraca na kilka sekund do kilkunastu minut. Nie będzie się zachowywać dziwnie, może być po prostu trochę inny na stałe, np. bardziej ponury albo weselszy. Jeśli jest uzależniony od alkoholu, podejmując decyzję na kwasie, może już nigdy nie wypić
  • Odpowiedz
@wielkiparasol: raczej chodzi o barierę fikcja a rzeczywistość.
wydaje mi się że mózg będzie w stanie stworzyć nowe połączenia neuronów które normalnie by nie powstały.
Także będzie inny pod względem doświadczeń i niekoniecznie musi to być w dobrym kierunku.
  • Odpowiedz
@detreomycyna: no wlasnie jest to "wydajemisie".
LSD nie da sie przedawkowac ani Psylocybiny.
Ale kto wie jakie konsekwencje moze wywolac bardzo zly trip, moze lepiej wypowiedz zostawie dla doswiadczonych konsumentow.
Np. shizofrenia moze sie ujawnic lub nasilic po spozyciu, ale tez mozna leczyc z ich uzyciem innych przypadlosci.
  • Odpowiedz
@highsky: nic się nie stanie... Fizycznie. Natomiast nieodwracalne zmiany w psychice jak najbardziej będą. Ja żadnych dużych zmian nie miałem ale znajomy po jednym tripie oduczył się pluć... a nawet tak jakby stracił umiejętność plucia, bo u----u sobie na kwasie że plucie jest niekulturalne... I cyk... Od tamtej pory jakby chciał splunąć to musi się nachylić i wypuścić ślinę bo by się poplul...
Ogólnie niebezpiecznie jest brać za dużo. Chociaż
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
Ale wy ludzie macie w kite n------e. Przecież to zdjęcie z neta. Nigdzie nie pisałem że to ja. Nie dziwią że tu tyle zadzudek przechodzi.
  • Odpowiedz
Kurła ale bym spróbował takiego lsd, ktoś wie czy na Śląsku się gdzieś dostanie :>? Bo póki co znalazłem same opcje przez neta i płatność bitcoinem - za dużo p---------a :p
  • Odpowiedz
Nie mam o tym zielonego pojęcia , przeczytałem komentarze i wychodzę z tego posta bogatszy o jakąś tam dawkę wiedzy. Dzięki Mirki, bawi i uczy cały ten vipok. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz