Aktywne Wpisy

heksengerg +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dzony77 +13
Przeklejam komentarz, z którym się trochę zgadzam.
"W hossie bardzo łatwo uwierzyć, że jesteś komfortowy z portfelem złożonym w 100% z akcji. W końcu może widziałeś wykres pokazujący, że akcje dają najlepszy zwrot w długim terminie, że zawsze się odbijają, jeśli ich nie sprzedajesz, i że rynek akcji przynosił 20–25% zwrotu rocznie przez dwa lata z rzędu. Spadek o 2–5% spowodowany stosunkowo nieistotnym wydarzeniem, jak publikacja danych CPI czy coś w stylu Deepseek,
"W hossie bardzo łatwo uwierzyć, że jesteś komfortowy z portfelem złożonym w 100% z akcji. W końcu może widziałeś wykres pokazujący, że akcje dają najlepszy zwrot w długim terminie, że zawsze się odbijają, jeśli ich nie sprzedajesz, i że rynek akcji przynosił 20–25% zwrotu rocznie przez dwa lata z rzędu. Spadek o 2–5% spowodowany stosunkowo nieistotnym wydarzeniem, jak publikacja danych CPI czy coś w stylu Deepseek,

#kryptowaluty
zakup expresem za fiaty kartą bankomatową najszybciej na wirex jak jesteś zweryfikowany lub...
mogę ci sprzedać BTC zrobisz przelew express elixir na moje konto za 5zł a ja wyślę ci BTC dojdą do ciebie po 20 min max
@rysiekryszard: nie zmienił i nie zmieni to jego
@plaisant: nie wiem jak kantor coinbas sobie kosi ale giełda (coinbase pro) nie bierze nic za wypłatę. Nawet fee dla górników biorą na siebie.
Revolut, Curve blokują zakupy kryptowalut. To nie giełdy to blokują.
@kml86: Wydaje mi się, że raz czy dwa razy udało mi się gdzieś kupić krypto kartą Revolut - Ale naprawdę nie umiem sobie przypomnieć, a nie chce mi się przekopywać przez transakcje.
W każdym razie na chwilę obecną już się nie da.
źródło: comment_EstrBGPxs2BeV8vifmf9SHDIgbUM55mE.jpg
Pobierzźródło: comment_cJc9KDmPGvrs9s022yBbq8LqFydwDnjU.jpg
Pobierz