Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +42
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +183
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Jeśli tak, to właściwie rozmowa skończona i obydwaj uznajemy, że ideologi która neguje naukowe fakty, nie możemy uznawać za postęp. Możemy się z niej pośmiać i z ludzi którzy w nią wierzą również.
O. Opinia przegrywa, taka istotna! Muszę przemyśleć swoje życie, no jakiś noname z vikop.ru usiłował mnie nieudolnie zaorać.
Jak się podda terapii hormonalnej, usunie genitalia i będzie ubierał się jak kobieta to czemu nie. Jaki mężczyzna dobrowolnie obciął sobie penisa? Żaden. Czyli ktoś decydujący się na ten krok z definicji nie jest mężczyzną.
Jak naukę blokuje watykańskie obserwatorium astronomiczne?
W zasadzie nie ma instytucji która pozytywniej by się spisała w dziejach nauki niż KK.
Z kazdym kolejnym komentarzem sie osmieszasz i wychodzi z ciebie lewacka zwierzeca natura. Zbydlecenie. Zero poszanowania dla kogos innego w internecie. Z mama tez tak rozmawiasz? Nie wiem, moze ja zastraszyles i ci na to pozwala ale wykop to nie twoj pokoj.