Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Hej mam problem ponieważ zajerestowalam się na studia wczoraj wybrałam kierunek i zapłaciłam. Problem jest w tym że boje się że moja wpłata nie dojdzie :( i nie dostanę się na żadne studia rekrutacja trwa do 8 lipca a przez weekend przelew nie przejdzie :( wiem głupio zrobiłam że nie wysłałam ekspresowego ale cóż mądry Polak po szkodzie ? Co teraz zrobić ? Wysłać przelew jeszcze raz tylko że ekspresowy ? Czy mi zwrócą w takim razie tamte pieniądze ? Pomocy (,) ja bardzo stresuje się takimi rzeczami #studia #studbaza #matura #lodz #rekrutacja
  • 25
  • Odpowiedz
@Krotniczka: Ja chyba zrobiłem podobnie rok temu, ale z tego co pamiętam to jeśli masz w banku że przelew zrobiłaś przed końcem rekrutacji (w sensie na przelewie jest data 5 lipca czy tam który) to tak czy siak to się liczy. Więc raczej luzik
  • Odpowiedz
@Krotniczka: Harmonogram wiele wyjaśnia, ale jak pamiętam to księgują w ciągu 1-2 dni, jak się bardzo boisz to wyślij potwierdzenie na ich maila, bo to też daje radę, przynajmniej tak było jak ja startowałem x czasu temu, więc luzik i wypij piwko na zdrowie
  • Odpowiedz
@Krotniczka: faktycznie mało czasu, na UG i UMK jest czas do 12 lipca bodajże. Przeczytaj zasady, na UG liczy się data wysłania - wystarczy potwierdzenie zanieść osobiście lub wysłać mailowo.
  • Odpowiedz
@FarAwayFromMyDream a patrzyłeś na listę przedmiotów, nie lepszy byłby wydział zarządzania? Jak ja studiowałam to fir na eksocu to zgodny był z moim powiedzeniem, wszyscy specjaliści od rachunkowości byli na wydziale zarządzania ale może się przez lata zmieniło ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz