Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
1. Alfa Romeo 159 z silnikiem 1.8 MPI
2. Volvo S40 z 2.4
Co wybrać Mireczki? Serce krzyczy:"Weź Alfę" ale jestem trochę sceptycznie nastawiony do tak małego silnika. Niestety na TBI mnie nie stać bo budżet tylko do 25k. Chyba że macie coś do polecenia to chętnie wysłucham propozycji. Warunkiem jest benzyna ew. LPG.
#motoryzacja #samochody #4kolka #pierwsze4kola #volvo #volvofanclub #alfaromeo #alfaholicy
@Dzordzen: Myślałem o Audi ale jest ich za dużo na naszych drogach i za bardzo się na nie napatrzyłem. To samo się tyczy z VW
https://www.motor1.com/news/803/autodelta-159-j4-22-c-revealed-in-detail/
Komentarz usunięty przez autora
@Neoplan: Gdzie mogę doczytać jakich wersji na pewno unikać? Szukam V60 z okolic 2014 i większość ofert na rynku to własnie automaty...