Wpis z mikrobloga

Wykopowicze, sprawa jest ( ͡º ͜ʖ͡º)

Staramy się uporządkować wszystkie zapytania jakie do nas kierujecie. Nie jest to łatwe, bo wiadomości od Was dostajemy w wielu różnych miejscach, od Mikrobloga, prywatne wiadomości, maile, smsy, po prywatne konta w innych serwisach społecznościowych. Niestety, mimo ogromnych chęci, nie zawsze jesteśmy w stanie osobiście odpowiedzieć na każdy wpis, powiadomienie czy wiadomość prywatną. Serwis rośnie, Was przybywa, przybywa też wiadomości - a doba nadal ma jedynie 24 godziny. I jeszcze trzeba jeść, spać i mieć życie poza Wykopem. Sami widzicie, łatwo nie jest ( _)

Stąd taka prośba abyście tematy dla Was ważne, moderacyjne i wymagające naszej pilnej odpowiedzi, nie kierowali jedynie we wpisach czy prywatnych wiadomościach do któregoś z adminów - przy takiej liczbie powiadomień, łatwo jest część z nich przeoczyć. W takich sprawach w pierwszej kolejności korzystajcie z formularza kontaktowego, który dostępny jest w stopce strony. Postaramy się aby czas oczekiwania na odpowiedź był możliwie jak najkrótszy (no poza świętami, ale to chyba rozumiecie...).

Dodatkowo, pamiętajcie też, że:

1. Jeśli chcecie pozaczepiać nas na Facebooku, możecie to zrobić tutaj;
2. Jeśli chcecie pośmieszkować z nami na Instagramie, to możecie to zrobić tutaj;
3. Jeśli chcecie otrzymać od nas pocztówkę, to... Wymiana? Pocztówka za pocztówkę? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Udanego weekendu, Mirasy!

#wykopblog #wykop #oswiadczenie #aswykopu
a_s - Wykopowicze, sprawa jest ( ͡º ͜ʖ͡º)

Staramy się uporządkować wszystkie zapyt...

źródło: comment_n6KNU1G9OWyVI01KU8GivikRll6MhBnv.jpg

Pobierz
  • 235
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czekam na wyniki testu na poglądy polityczne wszystkich moderatorów, Twoich i Michała. Nie dogadywalibyście się ze sobą, gdybyście mieli sprzeczne poglądy

@xVolR: Totalna bzdura, nie wiem skąd bierzesz takie pomysły. Przede wszystkim, każdy w miarę ogarnięty człowiek rozumie, że różnimy się od siebie poglądami, przeżyciami, doświadczeniem. Masz prawo do własnych poglądów, ale akceptujesz też to, że inni również mają to samo prawo - by móc mieć inne zdanie. Ogarnięty człowiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Naajak: domyślałem się. Wyskoczyła strasząc banem za NIBY flood a gdy zwróciłem jej uwagę że to nie łapie się pod flood jednocześnie ponawiając pytanie na które nie udzieliła odpowiedzi to już nie odpowiedziała xD
Dziecinada. Dziwię się jak przy takim zarządzaniu jeszcze ten "portal" działa. No ale nic, pozostaje czekać na ACTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Shaggy_dg: to jest tak że tłumaczą się automatycznym systemem żeby swoje działania których wstydzą
  • Odpowiedz
@a__s: ty nie bądź taka mądra, ładnych parę razy pisałem na formularz i albo nie było żadnej odpowiedzi, albo jakaś totalnie wymijająca
  • Odpowiedz