Aktywne Wpisy
sergio91 +3
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Elberus +17
To co jest w nim dobre to wielowątkowa, bardzooo rozbudowana fabuła z na prawdę świetnymi zwrotami akcji i wieloma bohaterami.
Opowiada o nastolatku (w pierwszej części, później dorasta stając się dorosłym człowiekiem), który dowiaduje się, że jest tzw. wędrowcem. Wędrowcy to ludzie, mający zdolność przemieszczenia się między światami, korzystający w tym celu z tzw. rynien. Zadaniem wędrowców jest odpowiednie wpływanie na losy poszczególnych światów po to aby żaden z nich nie pogrążył się w chaosie i nie został unicestwiony.
Oczywiście, jak się domyślasz, bohater ma swojego arcywroga - Saint Dane'a. Ów czarny charakter ma przeciwne cele - chce pogrążyć w chaosie wszystkie