Mircy z #rzeszow i okolic #lancut #ropczyce, może #krosno #sanok #stalowawola etc. #sprzedam swoje dotychczasowe jeździdło. Honda Civic VI aerodeck ze słynnym silnikiem "1.5 ale wariat" do wyrwania poniżej 3k Auto "pali skręca trąbi i hamuje" choć do doskonałego stanu mu troszkę brakuje (głównie problemy z korozja, ale nic co by się nie dało/ nie opłacało robić) to myślę że przy niewielkim nakładzie pracy i/lub pieniędzy jeszcze długo posłuży. Na hasło "usuń konto" będzie zniżka ;-)
@Dobrohoczy: no właśnie wszyscy piszą, że różowe złe i niedobre, a jak przychodzi co do czego to każą klikać w odnośniki! może mam jeszcze na to sama myszką najechaćXD!
@Grzechu10g: Powodzenia bo ostatnio też sprzedawałem wozidło i połowę dzwoniących to bym z-----ł. Milion pytań tylko po to żeby krzyknąć z góry przez nich założoną cenę o 60% niższą niż w ogłoszeniu XD J---ć handlarzy prądem
@PrawieJakBordo: dzięki! Powodzenie się przyda... No nie chciałbym oddać jeżdżącego auta na złom, a dać "Januszowi" za pół darmo chyba mi duma nie pozwoli ;-) No zobaczymy może znajdzie się ktoś kto potrzebuje "uczciwego" auta które przy minimum troski zrobi jeszcze wiele kilometrów ;-)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#sprzedam swoje dotychczasowe jeździdło.
Honda Civic VI aerodeck ze słynnym silnikiem "1.5 ale wariat" do wyrwania poniżej 3k
Auto "pali skręca trąbi i hamuje" choć do doskonałego stanu mu troszkę brakuje (głównie problemy z korozja, ale nic co by się nie dało/ nie opłacało robić) to myślę że przy niewielkim nakładzie pracy i/lub pieniędzy jeszcze długo posłuży. Na hasło "usuń konto" będzie zniżka ;-)
J---ć handlarzy prądem
No zobaczymy może znajdzie się ktoś kto potrzebuje "uczciwego" auta które przy minimum troski zrobi jeszcze wiele kilometrów ;-)