Aktywne Wpisy
kishibashi +23
Pojawiają się słuszne głosy, że niektórzy ludzie w dziwny wyrażają kwik zadowolenia z powodu śmierci zwykłych cywili, co świadczy o pewnego rodzaju zezwierzęceniu. Podobne głosy obserwuję od początku w postaci przeróżnych nawoływań do represjonowania wszystkich Rosjan, bez względu na to co myślą. Początkowo próbowałem z tym jakoś dyskutować, ale jest ciężko, bo trzeba dyskutować z tą częścią społeczeństwa, która jest bliźniaczo podobna do tej najbardziej #!$%@? części narodu rosyjskiego, czyli popierającej wojnę
Misefin +16
Wykop Was Przejrzał WYKOP JUŻ WIE!
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Wychowałem się na popegeroskiej wsi 150 mieszkańców, obserwowałem zmiany jakie zachodziły napływ i separowanie się nowobogackich itp. W wieku 18 lat wyprowadziłem się do słynnego wojewódzkiego #wroclaw by zmienić swoje życie. I powiem wam, że w sumie przereklamowane gówno. Jak nie jesteście studentami którym hajs ślą rodzice, albo nie dostaliście w spadku mieszkania po babci to wasze życie ograniczy się do tłuczenia sobót na magazynie albo robienia targetów na podrzędnym stanowisku w korpo żeby zapłacić czynsz, a na jakiekolwiek szaleństwa nie będzie was stać. W wieku 23 lat kupiłem mały domek (33m2) na wsi z 380 mieszkańcami i jak chce wielkomiejskiego życia to raz na kwartał wsiadam w pociąg i w 30minut znowu mogę babrać się w tym betonowym smrodzie.
Także nie polecam
Komentarz usunięty przez autora
A do kin i teartow i tak nie chodzę. Wolę netflixa, a większość rzeczy
@Dobrohoczy
CO
@Dobrohoczy
No co, w komórce mieszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
móc robić w życiu, to co się chce
mieszkać tam, gdzie się chce
czego chcieć więcej?