Aktywne Wpisy

cytr0netx99 +3
#gielda sprzedalem dom i mam teraz swieze ok 200k$ co wy byscie z tym zrobili? xD
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,

Hissis +34
Dobra pospaliśmy, wypoczęliśmy, zregenerowaliśmy się to teraz zapraszam do budowania Wielkiej Polski Ludowej, socjalistycznej. Popracujmy uczciwie na wspólny dobrobyt.
Dzień Dobry, Miłego dnia
z fartem
Dzień Dobry, Miłego dnia
z fartem

Czy da się zrobić zapytanie z wieloma pod zapytaniami czyli kilka razy używając IN ( )? Bo wyskakuje mi błąd nie wiem czy źle napisane czy nie ma takiej technicznej możliwości?
SELECT Orders.CustomerID from Orders where OrderID IN (SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails
where OrderID IN (SELECT Orders.OrderID from Orders where Orders.CustomerID IN (SELECT Customers.CustomerID from Customers where Customers.City="London")
I zrób to JOINem, a nie tak :v
Wstawiam poprawione zapytanie:
SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails where OrderID IN (SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails
where OrderID IN (SELECT Orders.OrderID from Orders where Orders.CustomerID IN (SELECT Customers.CustomerID from Customers where Customers.City="London")))
Bo chce ostatecznie uzyskać nazwę produktów zamówionych przez klientów
Komentarz usunięty przez autora