Aktywne Wpisy

Znajomy stwierdził że mnie p------o bo powiedziałem mu że gdybym ja remontował dom (w planach jeszcze nie wiem kiedy) to rozpisałem sobie że dla ekip które będą robić chce mieć przygotowane:
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
Czy zapewnienie pracownikowi budowlanemu takich rzeczy to przesada?
- Dobry pomysł. 34.4% (230)
- Zły pomysł. 65.6% (438)

Kearnage +45

Czy da się zrobić zapytanie z wieloma pod zapytaniami czyli kilka razy używając IN ( )? Bo wyskakuje mi błąd nie wiem czy źle napisane czy nie ma takiej technicznej możliwości?
SELECT Orders.CustomerID from Orders where OrderID IN (SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails
where OrderID IN (SELECT Orders.OrderID from Orders where Orders.CustomerID IN (SELECT Customers.CustomerID from Customers where Customers.City="London")
I zrób to JOINem, a nie tak :v
Wstawiam poprawione zapytanie:
SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails where OrderID IN (SELECT OrderDetails.ProductID from OrderDetails
where OrderID IN (SELECT Orders.OrderID from Orders where Orders.CustomerID IN (SELECT Customers.CustomerID from Customers where Customers.City="London")))
Bo chce ostatecznie uzyskać nazwę produktów zamówionych przez klientów
Komentarz usunięty przez autora