Wpis z mikrobloga

no kurde i padl mi ten twardziel no moze nie tyle ze padl ale pada powolutku no bo to bylo tak ze sobie kupilem ten dysk 2 terabajty bo tyle tych filmow ciagnalem i wszystkiego zreszta co sie dalo muzyki gier no praktycznie wszystkiego ze juz mi na starym miejsca powoli zaczelo brakowac no to pomyslalem ze wezme i kupie nowy i nowy kupilem i chodzil fajnie chyba z rok jak nie dluzej i nagle za jednym zamachem wszystko trafil szlag no moze nie za jednym zamachem ale powolutku zaczely znikac mi z dysku tego rozne rzeczy ze byl folder z filmami albo z czyms tam 1 tera czy iles tam i wlaczam kompa i folderu nie ma no serio wchodze w lokalizacje w ktorej on sie wczesniej znajdowal a tam nic a miejsce zajete jest ciagle przynajmniej tak pokazuje jak klikam prawym i na wlasciwosci no to nie wiem juz sam o co biega a najlepsze jest to ze gwarancje mam ale wstyd mi jest oddac go do prolajna bo jakby gosc co to naprawiac bedzie odpali niektore rzeczy ktore tam na tym dysku mialem to chyba padnie na zawal takie #!$%@? rzeczy tam trzymalem
  • 17
@chroch: no juz skonczylo skanowac ale nic madrego nie znalazlo. znaczy sie znalazlo ale tylko pliki ktore kiedys mialem na dysku i je samemu usunalem a plikow ktorych szukam teraz wcale nie usuwalem tylko one po prostu zniknely a we wlasciwosciach ciagle jest info ze one jest tam sa