Wpis z mikrobloga

Dziś najgorszy dzień miesiąca, niedziela handlowa. Od rana siedzę w sklepach i galeriach handlowych, a tak bardzo chciałbym ten czas spędzić wspólnie z rodzina...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majkel_bialkov: mam nadzieje że zlikwidują tą handlową niedziele. Dziś rano w nerwach przedzakupowych pobiłem żone i dzieci, chciałbym je przeprosić ale właśnie jadę do Auchan do Łomianek. Oby to nie zniszczyło mojego małżeństwa.
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje: ja właśnie wróciłem z miasta, od 6 robiłem zapasy lodówek, desek sedesowych, czajników elektrycznych, rur, kolanek, nypli, baterii zlewozmywakowych i takich tam, jak to prawdziwy przewidujący polak żeby nie jak ci hehe idioci później narzekać na niedziele niehandlowe, wystarczy trochę pomyśleć
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje: Słyszymy nieraz, że to często wyzwala się ta niewłaściwa postawa, czy nadużycie, kiedy Polak szuka zakupów. On lgnie, on szuka. I zagubi się sam i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga do galerii. #pdk
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje:

.-.. ..- -.. --.. .. . / -.- ..- .-. .-- .- / .-. .- - ..- -. -.- ..- / .--- . ... - / -. .. . -.. --.. .. . .-.. .- / .... .- -. -.. .-.. --- .-- .- / -. .. . / -- --- --. . / .-- -.-- .--- ... -.-. / --.. . / ... -.- .-.. . .--. ..-
  • Odpowiedz
wg mnie to zlikwidują to jak zabraknie kasy w budżecie. To jest najgłupszy przepis jaki powstał.
Ja bym zrobił po prostu ustawowo +300% do pensji i kto chce to idzie pracować.
  • Odpowiedz