Aktywne Wpisy
Wino8884 +10
#rozowepaski dobra, jestem hetero, mam kobietę itd. Ale chciałbym spróbować z facetem, tylko jako aktywny. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. To chore czy spróbować i mieć z głowy?

SzubiDubiDu +89
Pensja minimalna w 2007: 936zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 10 minimalnych
Zwolnienie z podatku od zakupu auta PCC3: 1000zł - tyle co jedna minimalna
Pensja minimalna w 2025: 4626zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: WCIĄŻ 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 2,5 minimalnej
Drugi próg podatkowy w 2007: 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 10 minimalnych
Zwolnienie z podatku od zakupu auta PCC3: 1000zł - tyle co jedna minimalna
Pensja minimalna w 2025: 4626zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: WCIĄŻ 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 2,5 minimalnej

źródło: kj
Pobierz
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tej pory gazem pryskałem tylko psy i tylko jadąc na rowerze.
#psy #patologiazmiasta #samoobrona #bieganie
@krdewra: jaka patola takie marzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Psiary i patusy się burzą, ale większość gratuluje i pyta o markę gazu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@saib75: noname za 20 PLN (z namalowanym psem), ale wystarczyło. Jeden i drugi skamlali, nomen omen, jak pies ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krdewra: Sam biegam z gazem, ale trochę przerażająca ta radość. Ja tam mam nadzieję, że nigdy nie będę go musiał użyć. Nie boisz się problemów?
@dktr: Wydaje mi się, że to nie kwestia posiadania zwierzęcia, tylko epidemii egoizmu. Po prostu pewien typ ludzi myśli, że jego reguły nie dotyczą i że są tu sami i przejawia się to we wszystkim, od parkowania po puszczanie psów samopas. Co nie zmienia faktu, że pewnie z 95% właścicieli jest okej. Sam miałem kilka takich sytuacji z psami na bieganiu, że po
Pozdrawiam, Tomek Trapez