Wpis z mikrobloga

W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!

Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.

U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do tej pory gazem pryskałem tylko psy i tylko jadąc na rowerze.

#psy #patologiazmiasta #samoobrona #bieganie
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krdewra: nienawidzę psów i właścicieli co mają z garem też nienawidzę, patoli co tylko czeka na konfrontację też nienawidzę, to nie jest normalne, jeszcze przyszedłeś sobie tutaj i na FB grupowo walić konia xD
  • Odpowiedz
  • 45
@krdewra: Powoli się przebiera miarka z tymi kundlami. Dziś całkiem przypadkowo trafiłem w radiu Trójka audycję o nazwie "Wielkie głaskanie" w którym poza prowadzącym był behawiorysta i prawnik zarazem. Większość pytań które ludzie zadawali to co zrobić z ujadającymi psami w blokach i jak się bronić przed psami które np latają luzem w parku. No i g---o się dowidziałem, bo na ujadające kundle prawnik prawidłowo wskazał przepis o immisjach, tylko
  • Odpowiedz
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!

@krdewra: Sam biegam z gazem, ale trochę przerażająca ta radość. Ja tam mam nadzieję, że nigdy nie będę go musiał użyć. Nie boisz się problemów?

Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego
  • Odpowiedz
Powoli się przebiera miarka z tymi kundlami.

@dktr: Wydaje mi się, że to nie kwestia posiadania zwierzęcia, tylko epidemii egoizmu. Po prostu pewien typ ludzi myśli, że jego reguły nie dotyczą i że są tu sami i przejawia się to we wszystkim, od parkowania po puszczanie psów samopas. Co nie zmienia faktu, że pewnie z 95% właścicieli jest okej. Sam miałem kilka takich sytuacji z psami na bieganiu, że po
  • Odpowiedz