Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
1N4148 +257
#deweloperka #rod #nieruchomosci #patodeweloperka
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
ogółem oglądam ten film nowy i to jest niepojęte. Konon to istota, która ma jakieś 30 punktów iq i niesamowicie rozwinięty instynkt zwierzęcy. wyczuje, że ktoś jest potulny, warknie, a lamusy siadają na dupie i są cicho. te siedem gimbusów, które go dziś odwiedziły mają jedno jądro na spółę. panie Krzysztofie, panowie, nie kłóćcie się, przepraszamy. to tak jakby ktoś miał psa i go przepraszał za to, że go ugryzł.
niektórzy tutaj nie lubią Niemca, czego nie rozumiem zupełnie. dobra, typ kręci sobie czasem polityczne gnioty, bo go to bawi, bo ma 75 lat, ok. ale Niemiecki Knura trzyma za ryj, nie pozwala sobie wejść na łeb. dlatego się trzyma tam tyle lat, bo systemem kar i nagród jest w stanie grubasa trzymać w ryzach, samemu traktując go jako zjawisko, nie bożka.
gdy widzę takich gimbusów, które przychodzą do Konona i traktują go jak wyrocznię, to mnie trafia. brak zrozumienia dla istoty uniwersum jest obrzydliwy. traktują Kśka jak Magicala, byle tylko zaistnieć. lajty to najgorsze, co zdarzyło się uniwersum, co powtarzam już po raz któryś. brak patusów spowodował napływ pseudowidowni na S17 i obawiam się że nic już tego nie powstrzyma. początki fenomenu szkolnej polegały na tym, że 90% widzów bawiły absurdalne wystąpienia prezydenta i ewentualne rozkminy 00jora. dziś 10% widzów czeka na expose, a 90% na kłótnie pary gejów bożych, które być może kiedyś były uzupełnieniem, a teraz są codziennością.
dlatego uważam, że jedyną nadzieją dla uniwersum jest powrót prawdziwych patostreamerów pokroju magicala, niech te gimby sobie tam idą do swojego grata i tam siedzą, a obsługę Konona zostawią okuratnym ludziom jak Niemiec czy Fiodor.
rzekłem.
#kononowicz to niestety coraz częściej #patostreamy