Wpis z mikrobloga

Witam w ten ciepły sobotni wieczór. Dzisiaj odpada Grecja, która miała 26.29% głosów i zajmuje 7. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na kraj do którego nie chciał(a)byś pojechać podczas swoich wakacji
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
Pobierz oba-manigger - Witam w ten ciepły sobotni wieczór. Dzisiaj odpada Grecja, która miała...
źródło: comment_fqwIYYZo6sY2PCANP0N4p9BMAjcZD5Uk.jpg

Zagłosuj na kraj do którego nie chciałbyś wyjechać podczas wakacji:

• Hiszpania 14.1% (222)
  • Portugalia 10.9% (172)
  • Cypr 30.7% (484)
  • Włochy 15.2% (240)
  • Chorwacja 13.7% (215)
  • Malta 15.4% (242)

Oddanych głosów: 1575

• 35
@Tuszonka_: Cenowo - tak. Co do ilosci polakow jak ktos nie lubi towarzystwa rodakow - tez tak. Krajobrazowo - juz nie. Zabytkowo - tym bardziej. U mnie Chorwacja stoi wysoko w lokacie ex aequo z południowa Hiszpania. Cholernie mi sie te kraje podobaja. W Turcji bylem i "po kosztach" to fajny kierunek jak chce sie lezec i #!$%@?, ewentualnie cos pozwiedzac za grosze ale majac wiecej mamony bralbym cos innego.

Co
Uwielbiam te kłótnie o kwestie tak subiektywne.

Mnie się na przykład bardzo podoba Hiszpania pod względem geograficznym czy jeśli chodzi o zabytki, ale kradną tam na potęgę, więc jeszcze długo nie będzie mi się chciało tam pojechać ( ͡° ͜ʖ ͡°)