Wpis z mikrobloga

skonczylem kolejnego holenderskiego Pana Pilkarza, to juz na pewno ostatnia ikona w tej edycji, na pewno tez nie bede mial okazji powazniej go przetestowac... nad czym troche ubolewam, ale nie mam ochoty meczyc sie w FC z tymi sztucznie d--------i skladami przez totsy

witam na pokladzie Ruuda Gullita 93! :)

w komentarzu wrzucam sklady 85-89 gdyby ktos potrzebowal, bo sam bedzie robil, cyferki moga byc przydatne jak to polaczyc, bo tymi samymi pilkarzami niekoniecznie :-)

#fut
iti1986 - skonczylem kolejnego holenderskiego Pana Pilkarza, to juz na pewno ostatnia...

źródło: comment_8tfAkvpc4EYrLXVCl02wDadQ815T0qmS.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iti1986: rozumiem oczywiście że wykorzystywałeś niewymienne, ale te składy np. 89 to szło znacznie odchudzić, lepiej na tego typu cyferkach się nie wzorować... :P
Nie mniej jednak gratulacje Gullita:)
  • Odpowiedz
@Geneksix: wiekszosc to niewymienne, akurat te sklady wyzej ocenione kosztowaly mnie grosze, ikony Moore'a i Laudrupa robilem z sbc, bo wyszlo mnie taniej zrobic ikone 90+, a przy okazji zaoszczedzic cyferek na dodatkowych kartach
  • Odpowiedz
@iti1986: jak najbardziej rozumiem, ale na przykład karty 88 można było użyć w zadaniu 86/87, karty 87 w 86/85 itp. więc równiez byłyby wykorzystane. Skład 89 idzie złożyć z 93,93,90,90,90 i reszta 83/84, dając tam 4x88 i 2x87 dużo się marnuje. Dlatego mowie, gratulacje że zrobiłeś , ale żeby się wzorować to raczej ciężko, chyba że chcesz mirkom podsunąć droższe rozwiązania :p
  • Odpowiedz
@Geneksix: poza tym nie zalezalo mi na az takich oszczednosciach, bo wiedzialem, ze to moja ostatnia ikona, stad np Modric if 92 w skladzie 86, a robilem to mniej wiecej w takiej kolejnosci, kiedys te niskie, klasa swiatowa, 83, 84 i...zaczalem robic od najwyzej ocenionych, wiec tez ciezko mowic, ze karty z tego skladu moglem uzyc w nizszych sbc, jak robilem to na raty, w zasadzie gdzies od poczatku czerwca
  • Odpowiedz
@iti1986: xD zrobiłem Ronaldo,gullita,vieire,blanca, naprawdę wiem jak to działa i z każdą z tych ikon siedziałem długie godziny żeby szukać najbardziej optymalnych rozwiązan, wniosek jest jeden: nie warto dawać do zadania np. 88 kart 87/86, one nie podbijają tak ovr składu bo potrzebujesz (zależnie od wyższych ovr) 3-6 kart 88+, reszta może być dużo niższa.

Jestem w bardzo podobnej sytuacji, też robiłem ostatnia ikone i skończyłem ja w czwartek, rozumiem,
  • Odpowiedz