Aktywne Wpisy
Aokx +814
Kobiety i ich równość płci #p0lka
inko-gnito +51
Kobieta, to stan umysłu. Szczególnie #ksiezniczka i #p0lka
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Rozmowa o klapsach zaczynająca się od tego że redaktor mówi że 'to był tylko klaps' może być linią obrony rodziców którzy zabili swoje 9 miesięczne dziecko. Na co pan poseł Cymański:
I teraz bardzo ważne co powiedział dalej Cymański
Jak można gadać takie głupoty publicznie w mediach i jeszcze się tym szczycić?
Co od klapsów istnieje masa badań naukowych, również takich długoletnich metaanaliz przeprowadzonych na dużej liczbie dzieci.
i dalej autorka badania
I to nie jest jeśli chodzi o naukę nic szokującego, to jest rzecz którą wiadomo od dawna. Przypominam również że w Polsce klapsy są traktowane jako przestępstwo od 2010 roku (prawie 10 lat!). A dalej przemocowiec jeden z drugim wbrew wszelkiej dostępnej wiedzy będzie gadał głupoty i swoje ludowe mądrości trzy po trzy. Już nie mówiąc że chwaląc się że bije dziecko przy zmianie pieluchy bo 'wierzgało nogami a on sie zdenerwował' pokazuje że klaps nie ma dla niego funkcji wychowawczej (której mieć nie może, co udowodniono) tylko służy jemu samemu do rozładowania negatywnych emocji. Klasyczna przemoc, ciekawe czy Cymańśki bije żone bo zupa za słona, nie zdziwiłoby mnie to.
I dalej Cymańśki powiela najgorszą polska głupotę przez którą dzieci regularnie giną w pato rodzinach czyli Rodzic jak kocha to nie zrobi mu krzywdy co jest głupotą. Rodzice biją swoje dzieci 'bo chcą je wychować' robiąc im krzywdę, rodzice wożą swoje dzieci do znachorów zamiast na chemioterapie bo chcą dla nich dobrze, rodzice stosują przemoc fizyczną, ograniczają podstawowe prawa dzieci bo chcą dla nich dobrze. Czas skończyć z chorym przekonaniem że rodzice jak chcą dobrze to wszystko jest ok i u dziecka będzie dobrze. Czas skończyć z fetyszyzacją więzów krwi która doprowadza do tego że dzieci wracają raz po raz do patologicznych rodzin gdzie znów rodzice je biją i mają je gdzieś, ale deklaracja miłości zapewnia im w sądzie immunitet.
No i skoro Cymański jest za dawaniem 'klapsów' dzieciom oczywiście powinien być za dawaniem klapsów starym ludziom. Często podobny poziom ogarniania świata jak dzieci, też słabsi fizycznie i też często się nie słuchają jak ktoś chce dla nich 'dobrze'. Żywię szczerą nadzieje że dzieci Cymańskiego mu strzelą na starość klapsy jak nie będzie chciał jeść/ iść do lekarza/ inaczej się ubrać. Wszak klaps to według niego doskonały środek wychowawczy a dzieci kochają rodziców.
#neuropa #bekazprawakow #klapsy #pisowcybijadzieci #pisowcyprzemocowcy
Gratuluję moderacji za usunięcie mojego poprzedniego wpisu o tej treści za całe nic, a #4konserwy zgłaszające wpis gratuluję przedstawiciela w sejmie, stoi na waszym poziomie mentalnym. #bekazmoderacji #polityka
Nie
Warto przeczytać, warto też być sceptycznym, bo często opiera się na efekcie potwierdzenia, choć kilka spostrzeżeń trafnych.
@lakukaracza_: ja #!$%@? jak ja się cieszę, że nie mam styczności z dziećmi grającymi w to #!$%@? obecnie. Rozważałbym adopcję xD