Hej. Jak wygląda sytuacja na A4 ile zajmuje przejazd A4 od Wrocławia do Krakowa? Czy w piątek po południu w stronę Wro będzie masakra? Jak ktoś ostatnio jechał proszę o info #krakow#krakow #wroclaw#wroclaw #autostrady #podroze
@Cirus: napisz gdzie do Krakowa. Bo ja w tamtym roku robiłem trasy Gliwice Kraków. I najgorzej było na zjeździe na zakopane. W piątki czasami korek był już od bramek.
@Cirus: w tę sobotę jechałem jakoś 3,5h od godziny 9. Powrót w nocy z soboty na niedzielę jakoś 3h. Po drodze chyba ze trzy odcinki w remoncie z ograniczeniem do 80 km/h
@Cirus: wiesz co ja akurat rano do Gliwic i wieczorem powrót. Ale myślę że może ci się udać. Bo CHYBA w tamtych okolicach nie ma żadnych remontów. A teraz wakacje i większość to jednak na zakopane będzie jechać.
@Sl_w_k_1: Dwie zwezki sa miedzy kato a krk w strone krk. @Cirus: licz te 1,5h na trasie wro-gliwice i nastepna godzine z gliwic do krk (a4 wszytko) jak masz byc na 8 w krakowie i to tylko bronowicach to bym korkami az tak sie nie martwil. 4h to bedzie az nad to, bedziesz mial chwile odpoczynku.
@ancymon111: jechales do wroclawia z krakowa przez olkusz 2,5h? Nie wierze xD jak
Bo ja w tamtym roku robiłem trasy Gliwice Kraków.
I najgorzej było na zjeździe na zakopane.
W piątki czasami korek był już od bramek.
Ale myślę że może ci się udać.
Bo CHYBA w tamtych okolicach nie ma żadnych remontów. A teraz wakacje i większość to jednak na zakopane będzie jechać.
@Cirus: licz te 1,5h na trasie wro-gliwice i nastepna godzine z gliwic do krk (a4 wszytko) jak masz byc na 8 w krakowie i to tylko bronowicach to bym korkami az tak sie nie martwil. 4h to bedzie az nad to, bedziesz mial chwile odpoczynku.
@ancymon111: jechales do wroclawia z krakowa przez olkusz 2,5h? Nie wierze xD jak