Wpis z mikrobloga

Wśród analityków Szkolnej coraz częściej pojawia się stanowisko że J-----k to tak naprawdę postać wykreowana przez szwagra Meksyka. Jako że facet jest bardziej kumaty, to zrobił specjalnie prowokację na podkur*ienie Konona bo to podnosi oglądalność, może się lepiej wypromować i trzepać donejty od widzów. Na pierwszy rzut oka brzmi naciąganie, ale w sumie coś może być na rzeczy. Na pewno tłumaczyłoby to kilka dziwnych zwrotów akcji.
#kononowicz #patostreamy
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SpongeRobertoSquarePantalones: J-----k to atencjusz i jęczybuła. Podpina się pod Konona, ale nie tylko. Jako Unknown User komentuje Kurzątkowskiego i włazi w dupe Mareckiemu. Często pobieżnie ogląda i na siłę nagrywa swoje domorosłe komentarze.
  • Odpowiedz
@wloskiolgierd: Zobacz sobie na czas wydania filmików, ja sprawdziłem. I często jest schemat, że najpierw Meksyk coś donosi, a nastęnie J-----k podkręca temat jadąc na Konona. Albo jedzie Meksyka i podpuszcza tym samym Konona do ataków na Jarka. Jeśli ktoś miałby wymyślić takie coś, to najprędzej w uniwersum byłby to jednak Meksym (poza Profesorem Tomaszem).
  • Odpowiedz
@SpongeRobertoSquarePantalones: a o czym ma p-------c i na podstawie czyich wywodów jak nie o menela? Koleś absolutnie nie wnosi nic ciekwego i właśnie opiera się na p---------u pobocznych postaci. Sam nigdy nic odkrywczego nie powiedział, ot kolejny dałn co chciał zabłysnąć a dał się wyruchac knurowi
  • Odpowiedz
@Docent_nauk: a to jest ciekawe czy on w ogóle wie gdzie Olgierd jest pochowany. Przypominam, że warunkiem rozejmu pod zodiakiem było pójście na grób ojca, nigdy do tego nie doszło więc formalnie rozejm nie nastąpił
  • Odpowiedz
@Docent_nauk: ostatnio na którymś "abstynenckim" lajwie jak padł donejt z miasta jakiegoś na "K" to menel "o pozdrawiam mój szwagier stamtąd pochodzi". I teraz nwm czy ten debil powiedział prawdę przypadkiem jak to ma w zwyczaju. Czy znowu pozer chciał dobre wrażenie na wyznawcach zrobić
  • Odpowiedz