Mirki #programista15k here (no tak właściwie to jeszcze bieda programista). W każdym razie czy wysyłanie CV żeby się zorientować na rynku pracy i ile są ludzie mi w stanie zapłacić za mój czas, nawet bez chęci zmiany aktualnej pracy to rak czy rigcz? #hr #it tzn najbardziej chodzi o to, że jednak będę marnować czas rekturterow trochę
@Bomfastic: spoko opcja do rozeznania rynku. Sam tak robię, choć nie mam w planach zmiany pracy...no chyba, że mnie ktoś podkupi za 2x tyle co dostaję :D
@Bomfastic: A jeśli się okaże, że mają fajną ofertę, przejdziesz testy i skorzystasz? ( ͡°͜ʖ͡°) Ew dostaniesz ofertę, ale odwleczesz jej przyjęcie o np pół roku. Warto wysłać i się przekonać ;)
@MetroStation: no jasne nie wykluczam opcji że z dupy dostanę lepszą ofertę, ale najpierw posłużyło by mi to za wstęp do negocjacji o lepszą ofertę w pracy ;) a z drugiej strony, jeżeli nigdzie nie będą chcieli to będę wiedział, że jednak trzeba coś lepiej ogarniać
Żyjemy w państwie, w którym pigułkę antykoncepcyjną awaryjną która powoduje wczesną aborcję będzie można kupić już od 15 roku życia, ale energetyka dopiero od 18 lat xD
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link