Aktywne Wpisy
Dla tych co czuwają, dawajcie jakieś swoje ulubione kawałki muzyczne, które by się nadały pod kontrofensywę Ukraińców.
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
PoItergeist +33
Dziś uczestniczyłem w Polsko-Indonezyjskim weselu. Piękna to była uroczystość, część odbywała się w klimatyzowanej sali, a część w dużych namiotach na zewnątrz. Wszystko było przyozdobione dużą ilością świeżych kwiatów, a na sali przygrywała tradycyjna, jawajska muzyka. Przeżycie czegoś takiego to wyjątkowe doświadczenie.
To jest naprawę piękne, że ludzie z takich odległych kulturowo krajów potrafią odnaleźć wspólny język i być razem szczęśliwymi. Nie ma nic piękniejszego jak widok przyjaciela który odnalazł swoją drugą połówkę.
Ponadto cieszy mnie fakt, że nasza mała "Polonia" w Dżakarcie się rozrasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#azja #indonezja #zwiazki #zwiazkimieszane
@wyindywidualizowanyentuzjasta: Niemieccy emeryci odkryli to już paredziesiąt lat temu
@wyindywidualizowanyentuzjasta: O te trzy lata robisz hałas...
@Matan_Jagiz: Ten tag zawsze mi udowadnia że ludzie w Polsce mają większy ból dupy o pary mieszane niż w Azji
@wyindywidualizowanyentuzjasta: poprawiłem
To ciekawe co by mówili jak to by ich córka wychodziła za europejczyka...
@wyindywidualizowanyentuzjasta: to musiał przejść na islam chyba?