@kubekwkubek: jeszcze pociągnij nasycenie w górę to może czerwienie wyjdą. Specjalnie pobrałem próbkę koloru z okolic etykiety i wyszło to co poniżej. Ilość manipulacji, przekręcenia faktów, nierzetelnych wniosków na tym tagu jest piorunująca.
Ps; jakby ktoś miał problem z interpretacją to podpowiem co można wyciągnąć z tego wrzyconego do sieci zdjęci: gó*no.
@kubekwkubek: to nie jest ten browar, menel nie wie jaki to był browar bo na filmie ripoście ściemniał że to był żywiec 0% ale etykiety się nie zgadzały. menel pije inne nie tylko warki owocowe. Dla mnie to walił browar klasyczny i później przy pomocy swoich doradców próbował wybrnąć nieudolnie pkazująć lecha i zywca 0% ale nie owocowe
@William2290: Na zdjęciu na przystanku menel ma WARKĘ RADLER 0% CIEMNE CYTRYNOWE. Widać wyraźnie, że etykieta główna ma coś ciemnego w dolnej części, a kontretykieta jest żółta na górze, a czarna na dole. Może na swoich słabych matrycach lajtopowych nie widzicie, ale na dobrym monitorze to widać ewidentnie.
@smutny_przerebel: Specjalnie podciągnąłem kontrast, żeby wykryć kolor, przecież to normalna droga postępowania. Sugerowanie mi - który jechał po Meksyku jak po moprze i miał go za najgłupszego członka uniwersum - że mu sprzyjam, czy wybielam jest śmiechu warte.
@kubekwkubek: i dlatego 3h po wycieku zdjęcia twierdził ze to był zywiec 0%? Nie kolego, kolorystyke browarów z zodiaka to można dopasować do kilku gatunków browarów stamtąd również przy użyciu dobrych monitorów ( ͡º͜ʖ͡º). Jedno jest pewne, jareczek kilka h po tym zdjeciu pogubił się w zeznaniach wraz ze swoimi doradcami i podawał informacje nieprawdziwe
@kubekwkubek: g*wno ma, przez lata robiłem w zawodzie gdzie zarządzanie barwą odgrywa ogromne znaczenie. MacBook Pro na retinie, NEC PA272W kalibrowane regularnie, a dalej będziesz opowiadał farmazony o słabych matrycach. Wycinek, który przedstawiłeś ma skorygowaną barwę względem oryginały. Koniec.
@William2290: Dla mnie też bardzo podejrzane było pokazywanie Lecha Free we wcześniejszym filmie, bo przecież Lech jest w zielonej flaszce i całą ta scena była strasznie sztuczna, ale to jest ten Radler na 100%.
@William2290: @smutny_przerebel: @kubekwkubek: ale fakt faktem dolna cześć etykiety ma czarne pole na tym zdjęciu z boboliano a jedyną Warką z taką etykietą jest ten ciemny radler, na tym chyba można uciąć wszystkie spekulacje
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
Ps; jakby ktoś miał problem z interpretacją to podpowiem co można wyciągnąć z tego wrzyconego do sieci zdjęci: gó*no.
źródło: comment_pri0Js8PtZBDfU9dkv5Duci7DlBJwson.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_rPUYIzozi81ZqQ2m2jAPExq0CiTgAm8O.jpg
Pobierz