#kryptowaluty #bitcoin #litecoin #ledger Przelane wszystkie oszczędności na Ledger Nano S. Czuje się człowiek bezpieczniej. Korzystałem z Ledger Live - polecam. Sam Ledger Nano S intuicyjny aczkolwiek irytujące jest wpisywanie za pomocą tych guziczków( ͡°͜ʖ͡°).
Za miesiąc jak przyjdą mi paczuszki z chin pokażę na tagu jak zrobić trezora za 50zł (takiego 1:1 oryginalnego na oryginalnym sofcie itd) i moze oddam jednego za parę satoshi.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Przelane wszystkie oszczędności na Ledger Nano S. Czuje się człowiek bezpieczniej. Korzystałem z Ledger Live - polecam. Sam Ledger Nano S intuicyjny aczkolwiek irytujące jest wpisywanie za pomocą tych guziczków( ͡° ͜ʖ ͡°).