Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +901
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +56
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

@TimmiTimmi: Po raz kolejny się zaorałeś. Akurat kibicami Bodnar zajmował się od dawna.
https://dorzeczy.pl/6812/Nie-taki-straszny-Bodnar.html
Ty może czegoś się najpierw, nie wiem, dowiedz, poczytaj, sprawdź, a nie bezmyślnie powtarzaj rządową propagandę? Myślenie nie boli.
Komentarz usunięty przez autora
Zobaczcie, @TimmiTimmi tak bardzo nienawidzi PiSu, że życzy im większości konstytucyjnej w wyborach xD
źródło: comment_X6vIhZxR8jHRyAkdLSclEna6HLRGELiz.jpg
PobierzPrzecież to nie jest wina @TimmiTimmi ze popiera najbardziej socjalistyczna i zamordystyczne partie w Polsce rzekomo będąc liberałem od korwina. To NEUROPA go do tego zmusiła.
Kilku psychologów mogłoby napisać fajny artykuł o tym syndromie wyparcia.