Wpis z mikrobloga

#f1tv znowu zwraca pieniądze, jeszcze 2 razy zwrócą to 4 euro a okaże się że dostęp był za darmo, a przy kolejnych razach będziemy zarabiać na tym ( ͡° ͜ʖ ͡°) #f1 #f1pro
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@puzno: Przy takiej polityce finansowej Liberty, i ich nierozgarnięciu , to się nie dziwie że mamy F1 taką, jaką mamy.
Wyścigi po Wietnamach, Zmiany w 2021 które de facto niewiele się zmienią (chodzi konkretnie o $), Nowe skrzydło w 2019 które nie zmieniło nic, a jedynie poszerzyło bolid, dalsze obciążanie bolidu obowiązkowymi KG i reszta mniejszych błędów

Drogie Liberty - Formuła 1, nie robisz tego dobrze.
#f1 Kim
  • Odpowiedz
@jaxonxst: PS. Nie chodzi mi o to że za źle działającą F1TV nie powinno być części zwrotów kosztów, wręcz przeciwnie.
Ale wychodzi na to że oni zaraz zaczną do tej swojej platformy dopłacać. Nie jestem geniuszem biznesu ale widząc te oddawanie to lepszym wyborem mogłaby być darmowa dostępność - Nie musisz zwracać $, znacznie większa widownia, promocja, dochody z reklam. ( Tia wiem o dochodach z ,,kanałów kodowanych", ale wystarczy
  • Odpowiedz
@jaxonxst: oprócz tego, że zajebiście rozwinęli social media to cała reszta zdycha. Ciężko się patrzy na to, że królowa motorsportu, uchodząca za tak drogi sport, tak elitarny, ma tak #!$%@?ą usługę i jeszcze jak piszesz to cię Karum obsługuje albo inny hindus xD
  • Odpowiedz
@Dorken: Ale czy tu chodzi o obsługę, Social Media bardzo dobre, ale patrzmy też na to z innej strony. Social Medii wcześniej praktycznie nie istniały, Bernie to inne pokolenie ludzi by to ogarnąć (internety itd.). Więc to że Liberty Media doprowadziła to do normalności to jest sukces ale nie jest taki duży, po prostu zrobili coś co powinno być już dawniej.

Przepisy 2021 - zapaść się można pod ziemie, narzekania że nie ma nowych zespołów, a jak się okazuje że jakiś był...to się zmył z tego cyrku, znowu dominacja wielkiej trójki, przestrzenie gdzie duzi mogą ogromne ilości $ ukryć by nie przekraczać limitu.

Podział znowu na F1. F1.5, i mniejsze podkategorie też
  • Odpowiedz