Wpis z mikrobloga

Hejka miraski, doradźcie.

Sprzedam Mbappe dziś/jutro i dokończę Eusebio, więc skład będzie taki jak pic rel (tu skład + ławka: https://www.futbin.com//19/squad/8638182)

Zaczynam w 4-5-1, więc wszyscy są na full chem.

Zostanie mi +/- ok 3.5 mln - kogo lepiej będzie potem zrobić? Maldini, Gullit czy Ronaldinho/Del Piero? Najsłabsze ogniwa w składzie to CB (Barzagli), CDM (De Rossi) i LM (H----d).

Mam też Alexa Tellesa na LB, więc Dinho by ładnie pasował, bo bez problemu dopasuję chemistry, by dalej wszyscy byli na dziesięć. Gullit też pasuje w c--j, bo bym wzmocnił drastycznie środek pola, a Maldini też dobry pomysł, bo prawie na pewno byłby upgradem wobec Barzagliego.

Generalnie trzymam się zasady, że gram tylko niewymiennymi, dlatego już planuję kolejne SBCki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#fut
M.....1 - Hejka miraski, doradźcie.

Sprzedam Mbappe dziś/jutro i dokończę Eusebio,...

źródło: comment_qlmZ4qeMzAIvadTDJtNtUxGtxpxXuQ7z.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MiesozernaBijeLudzi1: ja bym bral gullita za de rossiego. Maldinim gralem kilka draftow ale po 1-2 bralem go juz tylko dla zgrania bo totalnie mi nie lezal. Ogolnie to zloty varane byl dla mnie lepszym grajkiem niz on
  • Odpowiedz
@MiesozernaBijeLudzi1: Gullit i liczyc, ze cos wypadnie, tam jest bodajze 3 paki za 100k (ikona i sklady 88 i 89 z ikonami), reszta ujdzie, nie jest najgorsza, obroncy ikony nie sa gamechangerami :) i nigdy nie beda, na LO jak nie Telles (ciezko zgrac) to np Sandro headliner, powinien byc w granicach Twojego budzetuu, a jak masz jakies karty w klubie to jeszcze troszke hajsiku zostanie i mozesz pomyslec o
  • Odpowiedz