Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
#humorobrazkowy #nintendo #goomba #gry #pcmasterrace #konsole #takaprawda
@Mandarlin: Spoko nie szkodzi. Jak zawsze zapraszam na Discorda i grupę Nintendo Polska. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Samo nintendo traktuje polske jak kraj 3 świata więc nie ma ani jednego powodu żeby uważać, że nintendo to jest to.
Co ma nintendo do zaoferowania? Mario, zelde i ? Mario czy mario? a może Skyrima ? XD k---a
Niestety Sony się poddało i nie ma za bardzo konkurencji wśród handheldów.
BTW Nintendo
I ten typ się spinal, ze społeczność sie rozrasta itd xDD
No ale oczywiście zaraz się zbiega fala fanboyów, którym to nie przeszkadza, bo przecież nowa zelda, nowy marian itd. Nie przemówisz, że ludzie płacą ekstra tylko dlatego,
Co roku zawsze podczas E3 krytykuje Nintendo i irytuje mnie ciągle marketing tej firmy nastawiony na rynek azjatycki, niski poziom trudności gier oraz kompletne olewanie warstwy graficznej wielu produkcji.
Mimo wszystko należy im się szacunek za chociażby Zeldę BotW, Splatoon czy Mario Kart, które są grami wybitnie dobrymi.