Wpis z mikrobloga

Podczas tej LW przegralem razem 12 meczow i z tego 10 o range: 4 o g3, 6 o g2. Co jest z tymi meczami o range? Losuje rywali ktorzy graja juz na poziomie rangi o ktora sie staramy?
#fut
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Veyn też to zauważyłem. Staram się nie patrzeć na bilans i jak zaczynają się cyrki w meczach to często się okazuje, że to mecz o rangę. Tak samo zauważyłem, że przed TOTsami nie było aż takich cyrkow i nawet zacząłem się zastanawiać czy EA specjalnie nie utrudnia wbijania rang
  • Odpowiedz
@proofd12: w tym szajsie zawsze było ciężko grać nornmalnie, ale od początku totsów to jest jakaś paranoja. autentycznie co mecz k---a obijam słupki po 2-3 mój rekord słupków w 1 meczu to 7. 7 k---a. gdzie przeciwnicy trafiają raz na jakis czas w obramowanie.
  • Odpowiedz
@proofd12: ja zacząłem wczoraj dopiero LW, bez najmniejszego problemu zrobiłem bilans 9-2, później trochę przerwy i po przerwie zapomnialem jak się gra. Już nie chodzi mi o dobieranie przeciwników c. Grając w ten szajs widzisz już kiedy przeciwnik umie grać kiedy nie umie. ostatecznie wczorajsze podboje skończyłem bilansem 11-10. To jest k---a straszne gdzie wygrywam mecze z trudnymi rywalami a przychodzi kilka spotkań z rzędu gdzie typy to zwykłe bolce
  • Odpowiedz
@majzter: Ja też zacząłem wczoraj, późnym, późnym wieczorem i wykręciłem 18:4 później już byłem taki zmęczony, że nie wykorzystałem potencjału i bilansu i wbiłem na spokojnie G1. Elity to mi się chyba nie uda wbić nigdy, a była taka szansa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Veyn: w 18 zapytalem ziomka z ktorym gralem, wlasnie o to i powiedzial ze tez gral o awans. Pewnie w 19 nic sie nie zmienilo wiec poprostu jest try hard z drugiej strony
  • Odpowiedz
@majzter u mnie mahrez 88 trafil w lewy słupek, piłka poleciała na prawy słupek i też się odbiła po czym nabila bramkarza i od jego chyba pleców odbiła się od prawego słupka po czym wpadła pod nogi obrońcy który w-----l piłkę i mielismy kontre po której straciłem gola. Także ten.

Ten mahrez ma 87 strzelania a strzelał ok 7m od bramki.
  • Odpowiedz