Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#heheszki #humorobrazkowy #bekazkatoli i trochę #czarnyhumor
@prut: Dlaczego? Ja lubię poznawać rózne poglądy, jakoś starać się poszerzać horyzonty.
Sam w to nie uwierzę, ale przynajmniej się czegoś dowiem o innych. (。◕‿‿◕。)
Ty byś mnie chętnie nawrócił ja bym Cię chętnie od tego odciągnął. Nie ma sensu Mireczku. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@FabianoItaliano: Czego jak czego, ale jej mi nie
Poza tym, jak zrozumieć kogoś, kto załóżmy, że widzi przyszłość taką jaka jest. Przykład, jak w XV wieku zinterpretować przepowiednię: Nie kupujcie BethaMaxów? (to tym magnetowidu, który się nie przyjął)? xDDD
Piszesz mi o fabrykowaniu historii w kontekscie tlumaczenia biblii jakby jakikolwiek władca mial w interesie jej manipulacje? Jestes niepoważna. Mamy 2019 rok, czytanie biblii przez katolikow w 99% odbywa sie w wigilie bozego narodzenia. W kosciels czytaja fragmenty, od lat te same na daną okazje, Ty serio uważasz, ze fabrykowanie to jedyny sposob ukrycia prawdy? Przeciez jeszcze do nie
Piszę o fabrykowaniu historii przez kler by uwiarygodnić
Niestety czasy się zmieniły i ludzie przestają wierzyć w baśnie, świętego Mikołaja czy wróżkę Zębuszkę... Takich książek fantasy powstało wiele, ale ty uparłeś się, że ta akurat jest
Komentarz usunięty przez autora