Wpis z mikrobloga

W Polsce nigdy nie bedzie dobrze dopóki tacy ludzie jeszcze istnieją, kult spermiarstwa powinien byc publicznie piętnowany. Polski cuck indoktrynowany od najmlodszych lat na beciaka i smiecia pozbawionego godnosci tfu
https://www.wykop.pl/wpis/42008191/spermiarz-z-rezimowego-pisemka-znow-nadaje-p0lka-s/
#przegryw #p0lka #spermochlip #cuckold #stulejacontent
J.....m - W Polsce nigdy nie bedzie dobrze dopóki tacy ludzie jeszcze istnieją, kult ...

źródło: comment_l1O9uZGe7bP1iVTjb8SeEugAWphsVTe0.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JestemSpermiarzem: a Co to k---a. Faceci najczesciej pracuja fizycznie po 12 h i wracaja z roboty. Wiekszosc p0lek wtedy albo maluje pazurki albo zajmuje sie b--------m albo pije kawke w biurze. Wiec j---c te j----e ulane knury
  • Odpowiedz
@mamajasia12: widzisz, to jesteś cham. Nie raz i nie dwa miałem takie sytuacje, tylko to nie było proszenie, a na przykład kasłanie nad głową i smyranie szalikiem po twarzy, niby przypadkowe. Ale to ja jestem cham, a nie madka p0lka xD
  • Odpowiedz
@Fren: i po lewej i prawej sa spermiage wiec odbij, nie generalizujmy bo o nie to tutaj chodzi, spermiarstwo pochodzi od osobnikow plci meskiej o niskiej inteligencji spolecznej tzn to sa takie typy co naprawde malo czasu spedzili z kobietami
  • Odpowiedz