Wpis z mikrobloga

Wczoraj byłem u kolegi chada. Ilość uwielbienia, jakie doznał w ciągu paru godzin od absolutnie topowego różowego kilkanaście razy przekroczyła to jakie doznałem przez całe życie. A takich różowych ma kilka w tygodniu. Liczne krwotoki wewnętrzne, których doznałem sprawił, że nawet wódka mi humoru nie poprawiła.

Niech normicy #!$%@?ą co chcą, fakt jest, że większość twego życia towarzyskiego determinują geny.

Co więcej, jeśli chodzi o osobowość to ja jestem ten wygadany, który rozkręca imprezy, a on jest spokojny i małomówny. I zgadnijcie którego różowe wolą? To by było na tyle, jeśli chodzi o #!$%@? normictwa o osobowości jakoby istotnym czynniku w zdobywaniu lasek. Dzięki osobowości jestem wprawdzie bardzo lubiany, ale jako kolega, natomiast do chada różowe lecą prawie łamiąc nogi przy ślizganiu się na własnym śluzie,

Nie wiem w sumie po co to piszę, nie obrażam się na rzeczywistość. Tak po prostu jest. Natomiast skręca mnie, gdy słyszę jak normictwo neguje to, co jest bolesną rzeczywistością dla mnie i setek braci spod znaku przegryw. To bardziej #!$%@? niż sama ta sytuacja.

Tak więc M E M E N T O S P I E R D O L I.
Cokolwiek robisz w życiu, drogi Przegrywie, pamiętaj o #!$%@?. Ta klątwa stała się Twoją naturą. Przyszło Ci ponosić karę za zbrodnie narodzin ze słabymi genami. Po kilku dekadach życia nadal nie znalazłem sposobu na odczynienie tej klątwy. Jest chyba tylko jeden sposób by zakończyć ten przeszywający ból...

Trzymajcie się, bracia w przegrywie.

#przegryw #bol #zloiniedobro
  • 118
  • Odpowiedz
@Jednoskrzydly: Wiecie że fakt wybierania tej możliwie najlepszej jednostki przez osobnika płci przeciwnej jest czymś naturalnym i czymś „zwierzęcym”? Po prostu instynktownie każdy chce przekazać najlepsze geny. Wiec naturalnie osobniki słabe, mało atrakcyjne są wypychane poza „rynek”. Dzięki temu każdy gatunek przedłuża swój żywot. Można się z tym nie zgadzać ale dzięki temu homo sapiens czy inne ssaki wciąż nie wyginęły. Oczywiście my jako ludzie od jakiegoś czasu imponujemy płci
  • Odpowiedz
@Bellie: No #!$%@? na pewno dostaniesz i to doslownie. Kazda maszkara znajdzie amatora. Czasami na miescie czy w parku przygladam sie mlodym parom i widze cos nietypowego czego za moich czasow za bardzo nie bylo. Bardzo duzo jest par gdzie dziewczyna jest duzo mniej atrakcyjna od faceta. Ulane laski 4/10 chodza pod reke z wysportowanymi chlopakami 7/10. Dla mnie to nowosc.
  • Odpowiedz
@nie_programista_20k: to ja spotykam zupełnie odwrotne pary od tego;

Bardzo duzo jest par gdzie dziewczyna jest duzo mniej atrakcyjna od faceta.

Może Ty po prostu gustujesz w facetach i stąd większy pociąg do nich, a laski Cię nie pociągają tak bardzo? Ja w życiu nie widziałam laski 3/10 z facetem 9/10, a odwrotne parki tak i to często. Nawet w necie można obczaić obleśnych milionerów z młodymi sukami.
  • Odpowiedz
Otóż ja i mi podobni doskonale rozumieją, że atrakcyjność jest kluczowa

@Jednoskrzydly: ale za #!$%@? nie rozumiesz, że na atrakcyjność składa się wiele czynników, a nie tylko morda. M.in. status, poczucie humoru, zainteresowanie modą i dobrym wyglądem, ćwiczenia, zdrowa dieta, pewność siebie, bycie miłym i szarmanckim, umiejętność flirtu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Jednoskrzydly:

Co więcej, jeśli chodzi o osobowość to ja jestem ten wygadany, który rozkręca imprezy,

To żaden z ciebie przegryw a co najwyżej failed normie
  • Odpowiedz
@Jednoskrzydly: typie, masz lekkie "pioro", jak nie bedziesz zbyt negatywny, niezadbany i no coz, ulany, to niejedna laske zbalamucisz. To jest statystyka stary - tak, niektorzy maja latwiej, ale co z tego? Zapytasz sto lasekto ktoras na bank powie tak, chyba ze masz strasznie odrzucajacy styl bycia - widzialem takie mutanty i takich przegryw-like trolli ze slodkimi #szaramyszkadlaanonka ze nigdy nie uwierze w te brednie. Poza tym urodziles
  • Odpowiedz
@Jednoskrzydly: A ten Chad to jest chadem z twarzy i ciała czy może chodzi o ciuchy ? Jeśli jesteś normikiem i ubierzesz się trochę bardziej elegancko/schludnie to też dużo loszek się będzie za tobą ogladac. Wydaje mi się że faceci mają łatwiej jeśli o to chodzi. Bo nawet z niewyjaciowa facjata jeśli się popracuje nad ubiorem, włosami, troszeczkę przypakuje to można zajebiście awansowac w skali przegryw/Chad.
  • Odpowiedz