Wpis z mikrobloga

Typowa logika lasek na Insta. Długi wzruszający post o akceptacji siebie i nie przejmowaniu się kanonami Insta piękna.
Super.
Jednak nie bo wpis ma dołączone zdjęcie z 8484 filtrami na ryju XD #logikarozowychpaskow
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 45
@Spajkodron3000: typiara ode mnie ze studiów zmaga się z anoreksją i codziennie n--------a 10 postów o tym, jak cierpi i jak bardzo chce z tego wyjść wrzucając jednocześnie zdjęcia z wystającymi żebrami i zwężoną w jakiejś apce dla amatorów talią. takiego s----------a to już nikt normalny nie ogarnie
  • Odpowiedz
  • 1
@ailurophile wiesz, to już jest smutne bo widać bardzo poważne problemy psychiczne. Ale prawda jest taka, że jak sobie sama nie będzie chciała pomoc to nikt jej nie pomoże.

Tak jak było z taką rosyjska wanna be modelka. Wpadła w anoreksję i pomóc sobie chciała jak było już o wiele za późno. Niestety zmarła a jej zrozpaczona matka najpierw siedziała z jej zwłokami tydzień chyba w mieszkaniu a potem wyrzuciła je
  • Odpowiedz
@ailurophile: czy ja wiem, wiele z nich nawet jak już postanowi sobie że chce z tego wyjść to boi sie przybrać na wadze. Gdyby rzeczywiście wstydziły się swoich wychudzonych ciał to raczej nie byłoby tego strachu. W każdym razie twoja znajoma nie jest wyjątkiem, bo takich kont na instagramie jest od cholery więc obawiam sie ze cos w tym jednak jest :/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@biliard: nazwałeś mnie właśnie narzekająca c--a XD? Kurcze skąd w tobie tyle agresji.
Ale odpowiem ci. Używam mirko bloga, żeby podzielić się z innymi swoimi myślami. Głupszymi, mądrzejszymi różnie bywa. Dzisiaj uderzyło mnie wspomniane wyżej zjawisko u jednej z dziewczyn i postanowiłam się tym podzielić. Specjalnie nie podaje jej Insta bo i nie taki jest cel wpisu. Jeżeli tak cię to razi proponuję dodać mnie na czarno.
  • Odpowiedz