Aktywne Wpisy
Ehh. Chłop się boi że umrze na zawał. Wszystko przez Nerwice. Ehh. Pytałem się mamy a mama powiedziała że nie ma opcji abym z nią spał. Ehh its over dla chłopa. Chłop 22 lata a się boi samemu spać bo umrze we śnie. Śmiechu warte. Koń by się uśmiał.
Śpisz Sam=Oski
Śpisz z mamą= Chłop
#przegryw ##!$%@? #nerwica #nerwicalekowa
Śpisz Sam=Oski
Śpisz z mamą= Chłop
#przegryw ##!$%@? #nerwica #nerwicalekowa
Doxori 0
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
#psy #warszawa #polska #podludzie
Wcale ich nie bronię tylko przestrzegam przed wydawaniem wyroków przed pozwaniem wszystkich okoliczności..
pies miał cień, miał michę. Jakos mój tata POLICJANT TRESER PSÓW POLICYJNYCH jak pracował to zawsze swojego partnera brał do domu. Pies zawsze był na podwórku i nigdy żaden nie umarł na udar.
Tamten psiak chorował, z resztą to karykatura psa jak ktoś dobrze powiedział.
Skoro policja stwierdziła ze miał dostęp
co to są zwierzęta domowe
i czemu akurat one zasługują na pełną ochronę a inne morzna bezkarnie mordować
@kejterr:
Faktycznie czasem nawet lepiej wziąć kundelka niż tego buldoga.
Nie ekscytuj się tak. Myśle ze tą złość możesz wylać nie na mnie tylko na tych właścicieli- jeśli faktycznie jesteś pewnien ze smierć tego psa to ich wina
Komentarz usunięty przez moderatora
I jeszcze raz wspominam. Dziecka się nie zostawia na zewnątrz a psa MOŻNA oczywiście jeśli ti jest wyżej wspomniany, zdrowy pies ze zdrowej rasy.
A nie z takiej karłowatej, jak mops czy buldog francuski.
Jeszcze raz wspominam; samosąd jest zwykle niesprawiedliwy
Komentarz usunięty przez moderatora
Człowiek się może tyle o soboe dowiedzieć na wykopie ^^