Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dwanadziesiec nie spinaj się tak bo ci kortyzol skoczy. A czy ty znasz typa osobiście, że stawisz takie tezy? Dla mnie to koleś może odżywiać się Persilem do białego, sama forma jest do zrobienia naturalnie.
  • Odpowiedz
@sal-vadore: teza jest taka, ze kazdy kto kuma temat od razu wie, ze jest bite i raczej ktos kto broni jego naturalnosci, powinien sie wykazac. nie wiem, moze pokaz swoja sylwetke (zamkniesz mi wtedy morde). jakbys trenowal kilka lat i trzymal miche 24/7 jak pisales to bys wiedzial jak wyglada trenowanie naturalnie. mysle, ze masz informacje i wiedze ze zlych zrodel, stad masz takie przekonania o naturalnosci tego goscia. nie
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: XD z ciebie typie. Sam zauważyłeś że docięty, ale po c--j łączysz bf z masą mięśniową? Przy swoich gabarytach to ma z 60 max 70 kg (mało prawdopodobne) masy mięśniowej. To dla ciebie dużo?
  • Odpowiedz
@su1ik: typie XD 60kg masy miesniowej czy 60kg masy ciala? nie wiem. dowiedz sie jak funkcjonuje organizm na tak skrajnie niskim poziomie tkanki tluszczowej, co dzieje sie z organizmem i hormonami, potem dowiedz sie, co jest potrzebne do chociazby utrzymania takich miesni (oczywiscie wg. ciebie prawie ich nie ma) i przemysl, czy bez wspomagania moglby tak wygladac i funkcjonowac. I nie filozofuj tu o jego miesniach czy mozliwosciach, tylko zwroc
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: 60kg masy mięśniowej miałem zanim zacząłem regularnie ćwiczyć. Śmieszy mnie zgrywanie przez ciebie ekspercika bo doskonale wiem jak dojść do bf 10% i jest to ogromne wyrzeczenie, nikt tego nie neguje. Ten chłop bez wątpienia to samo przechodził co ja. Nie wiem ile trzyma taką formę, ale każdy instagramer prędzej czy później przyznaje się do dopingu (zarabiają na tym więc im się nie dziwię, że próbują jak najdłużej utrzymać).
  • Odpowiedz
@su1ik: skoro to co napisales o sobie to prawda to powinienes byc nie mniejszym ekspercikiem niz ja. kazdy ma inne predyspozycje i mozliwosci do budowania miesni. zwracam uwage na jego utrzymawanie formy na odtluszczeniu na poziomie wieznia obozu koncentracyjnego i utrzymywaniu tych miesni, ktore od skakania na skakance, czy robiena pompek nie wyrosly, tylko od ciezkiego treningu silowego. I teraz majac ten poziom tluszczu i ciagle trenujac, w--------y mu kortyzol,
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: nie znam typa, ale jeśli nie robi cykli i cały czas docięty jest to na bank nie na owocach leci ( ͡° ͜ʖ ͡°). Waskularyzacja to akurat od genetyki zależy więc tutaj niczego mu nie można zarzucić. Typ na pewno na odwodnieniu leci też permanentnie, nerki mu za to podziękują. Ogólnie to bym go podsumował tak: nie warto o nim w ogóle dyskutować bo to
  • Odpowiedz