Aktywne Wpisy
panthererose +15
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna
Pink_Floyd +1
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Szanowna pani profesor nie zaliczyła mi całego zadania na kolosie, jej zdaniem je ściągnęłam, bo jest rozwiązane dobrze xD
Niby kolokwium zaliczone, ale tak bym miała szansę bycia zwolniona z egzaminu :') ehhh, robić inbe?
PRZEBIJ TO #!$%@?
@AnonimoweLwiatko nope, jak wyżej
@MamutStyle dokładnie, nie zostałam złapana, bo nie było możliwości ściągania, jakby była to by nie było tak, że zdaje 10% xD
Lata mijaja, a nikt jak zwykle nie robi z tym porządku ))¯_(ツ)_/¯