Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +154
Wojciech_Skupien +97
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem najgorszą stuleją i przegrywem. Byłem w poniedziałek umówiony na spotkanie z pewną dziewczyną, która mi się podoba, no i wszystko było super, fajnie się nam gadało, aż do momentu. Otóż odprowadzałem ją do domu i kiedy już mieliśmy się żegnać, to ona chciała mnie pocałować w usta. Tutaj k---a następuje szczyt wszystkiego- nie wiem co się ze mną wtedy stało, ale wewnętrzny przegryw dał o sobie znać i zamiast ją pocałować, to szybko ją przytuliłem, podałem rękę, powiedziałem ,,Dzięki, było super, pa" i s----------m szybkim krokiem, jakby mnie nagle sraka złapała xD Ona się tylko uśmiechnęła z zażenowaniem i politowaniem, odpowiadając ,,pa" Od tego czasu się do mnie nie odzywa. Aż sam nie wierzę, że mogłem coś takiego o---------ć. Czuję taki wstyd, że wolałbym się jej nigdy w życiu nie pokazywać na oczy xD
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Dasz radę Gościu.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@Piotero1: @Fafnucek: To właśnie napisałem do niej na następny dzień po tym zajściu, ale nie wspomniałem o tej żenującej sytuacji, aby się nie tłumaczyć. Tylko tak jak wspomniałem wcześniej- od czasu tego zdarzenia się do mnie nie odzywa i nie odpisuje, dlatego troszkę wstyd. No trudno, może kiedyś będzie lepiej xd
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował:
Gdyby mi różowa uciekła sd pocałunku to bym myślał, że ze mnąjest coś nie tak i bym się też nie odezwał, żebyt nie robić sobie większego wstydu.
Więc napisz naprawdę co się stało, że się wystraszyłeś