Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Właśnie zdałem sobie sprawę, że jestem najgorszą stuleją i przegrywem. Byłem w poniedziałek umówiony na spotkanie z pewną dziewczyną, która mi się podoba, no i wszystko było super, fajnie się nam gadało, aż do momentu. Otóż odprowadzałem ją do domu i kiedy już mieliśmy się żegnać, to ona chciała mnie pocałować w usta. Tutaj k---a następuje szczyt wszystkiego- nie wiem co się ze mną wtedy stało, ale wewnętrzny przegryw dał o sobie znać i zamiast ją pocałować, to szybko ją przytuliłem, podałem rękę, powiedziałem ,,Dzięki, było super, pa" i s----------m szybkim krokiem, jakby mnie nagle sraka złapała xD Ona się tylko uśmiechnęła z zażenowaniem i politowaniem, odpowiadając ,,pa" Od tego czasu się do mnie nie odzywa. Aż sam nie wierzę, że mogłem coś takiego o---------ć. Czuję taki wstyd, że wolałbym się jej nigdy w życiu nie pokazywać na oczy xD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: no i co w tej sytuacji takiego niesamowitego? Każdemu się zdarza o-----ć taki skandal, nic nowego, to czy jesteś przegrywem wyjdzie po tym, jak to dalej rozegrasz, chociaż sądząc po tym płaczluwym wpisie, to już usunąłeś jej numer i postanowiłeś walić konia przez resztę życia.
  • Odpowiedz
NiewidomaPantera: Mireczku, jeszcze nie wszystko stracone. Weź to na barki, napisz do niej, przedzwoń. Powiedz że szczerze trochę spełniałeś i nic na to już nie poradzisz. I że generalnie to strasznie Cię kręci. Zobaczy się co z tego wyjdzie. Albo totalna klapa (noże być jeszcze gorzej) albo będzie fajna rzecz do wspominania kiedyś.

Dasz radę Gościu.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
OP: @Mcmaker: Dzięki xd
@Piotero1: @Fafnucek: To właśnie napisałem do niej na następny dzień po tym zajściu, ale nie wspomniałem o tej żenującej sytuacji, aby się nie tłumaczyć. Tylko tak jak wspomniałem wcześniej- od czasu tego zdarzenia się do mnie nie odzywa i nie odpisuje, dlatego troszkę wstyd. No trudno, może kiedyś będzie lepiej xd

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To się wytłumacz, powiedz, że jesteś przegrywem i nigdy nie całowałeś że się wystraszyłeś i tyle.

Gdyby mi różowa uciekła sd pocałunku to bym myślał, że ze mnąjest coś nie tak i bym się też nie odezwał, żebyt nie robić sobie większego wstydu.

Więc napisz naprawdę co się stało, że się wystraszyłeś
  • Odpowiedz