Aktywne Wpisy
ZuluScout +576
#paryz2024 Tak się fajnie bawili. Naśmiewali się z katolicyzmu robiąc swoje karykatury z tymi człekopodobnymi tęczowymi stworkami. Dlaczego przy okazji nie zrobili sobie beki z islamu? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
RedBulik +95
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Nie dziwie sie ze kobiety nie chcą sie z wami spotykac. Na poczatku zwiazku byc moze i zakladacie maske jacy to wy fajni, mescy i ogarnieci jestescie. Ale po jakims czasie odzywa sie u was jakas depresja czy inne problemy, albo zwykle lenistwo i niemal wszystko trzeba ogarniac za was - od wybrania miejsca i terminu na wakacje, poprzez zabrania was do restauracji (zeby kobieta mogla chociaz raz zjesc jak czlowiek na miescie, a nie stac przy garach) na #!$%@? wybieraniu #!$%@? ciastek do filmu (ktory tez kobieta wybrala) ktory obejrzycie wieczorem.
Apeluję - ogarnijcie się !
Ps. Przytoczone tutaj argumenty zostaly zebrane z dwoch poprzednich zwiazkow, chociaz w moim obecnym widzę ze zaczyna sie dziec podobnie. Oczywiscie staram sie nie popelnic drugi raz tego bledu i odbijam piłeczkę w jego stronę, zeby to on bardziej decydowal i sie ogarnął, bo ja za niego decyzji nie bede podejmowac. Tak robic sugerowal nawet psycholog. Serio, czy to sie nazywa kobiecosc? Potrzasanie wami co chwila, zeby doprowadzic do porzadku i trzymanie was w ryzach?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #randkujzwykopem #psychologia #silnaniezaleznakobieta
Widocznie masz po prostu pecha do facetów - albo przyciągasz takie ciapy.
@lukasz_1992: trudbo zebym miala np 100 prob. Jpd. Tzn. Wiesz, tez kiedys randkowalam i bylo sporo takich ciap. Oczywiscie jak nawet sie z tym nie kryli to od razu zlewalam.
Ale spoko, mozesz sobie gadac. Gdybys trafil na kobiete ktora nie jest księżniczką to sam
PS. Współczuję partnerów. Ja przyznaję, mam czasami lenia, ale nikt koło mnie nie będzie robił przynajmniej do 70 lat.
Poza tym, jeśli facet ma słuchać, ze #!$%@? film wybrał etc to wybierz sama - może to z Tobą jest coś nie tak.
@lukasz_1992: no tak. Moja wina. Przwkleta p0lka ze mnie. Tfu, pluc na mnie. Kiedys juz o tym pisalam - nie mam daru patrzenia w przyszłość. Jezeli widze, ze facet jest spoko,
I serio, najczęściej wystarczy rozmowa. A jak nie - to trzeba szukać kogoś kogoś innego.
Komentarz usunięty przez autora
@MyPhilosophy: no wlasnie w tym zwiazku nie tylko ja podejmowalam decyzje. Tylko facet widzi, ze spoko, sama sobie radze, nie jestem ksiezniczka wiec nie trzeba o mnie zabiegac. No to #!$%@?, mozna sobie