Aktywne Wpisy
nevin +63
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
AlexBrown +2
Czy może mi ktoś wyjaśnić, skąd bierze się krytyka polityki 500+ czy innego 800+?
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
Szanowni Panowie,
miałem się nie wypowiadać w tym temacie, jednakże lepiej będzie jak Panom przypomnę, że to Panowie obserwują ten tag, by zaspokoić swe frustracje erotyczne. Gdyby tak nie było, to byście Panowie nie pisali tak wulgarnych komentarzy, jak :
Panowie powinni się modlić o to, by ta niewinna kobieta nigdy nie zobaczyła tych zdjęć, gdyż jeśli je zobaczy,