Aktywne Wpisy
gracilis +2
Mirki, mam 8 miesiecy żeby nauczyć się frontendu od zera i znaleźć pracę. Powiedzcie mi czy w obecnym czasie na rynku znalezienie pracy będzie bardzo trudne i czy da radę się czegoś w takim czasie nauczyć?
Mój zawód okazał się wielką porażka, przez ro zasrane państwo które obrzydza mi kazdy dzień zycia.
#medycyna #it #informatyka #programowanie #programista #praca
Mój zawód okazał się wielką porażka, przez ro zasrane państwo które obrzydza mi kazdy dzień zycia.
#medycyna #it #informatyka #programowanie #programista #praca
NijuGMD +32
Czy ludzie z #medicover są jacyś nienormalni? Mam abonament z firmy, szukam laryngologa. Terminy na marzec. Myślę sobie: kuxwa, przecież do tej pory to mi ucho eksploduje.
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,
Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#fff