Wpis z mikrobloga

@brzytew: konto mam od kąd alior przejął bph, przy wpływach min 1500/miesiąc opłat nie ma, wypłaty ze wszystkich bankomatów bez opłat, szybkie przelewy bez opłat
Czasem tylko bankowość internetowa im szwankuje ale nie ma tragedii
@brzytew: A ja siedzę w mbanku - ich aplikacja jest świetna, mam konto prywatne i firmowe, przelewy do zusu i US są wbudowane, i korzystam jeszcze z walut (kursy są konkurencyjne, na kwotach <10k $ jest mega spoko, różnica w tysięcznych złotówki między cinkciarzem). Płaci się 25 zł miesięcznie za firmowe i 2 dolce za rachunki walutowe (które w ogóle bardzo szybko się zakłada), ale jestem na tyle zadowolony, że uważam,
@brzytew: W Polsce wszystkie banki są prawie takie same, różnią się warunkami żeby nie było opłat więc tu na luzie możesz podchodzić, a jeśli chodzi o telefony od opiekunów... Ludziska zgłaszajcie sprzeciw na marketing (proście o wpisanie na listę Robbinsona) albo przynajmniej przy podpisywaniu umowy nie zaznaczajcie wszystkiego jak leci. A nie potem „pani reduktor, kazali podpisoć to podpisołem a tyroz każo płacidź”
@brzytew: Ale tego wpływu Ci nie zabiorą, te 4k dalej pozostaje w twojej dyspozycji. Trzeba czekać pare miesięcy. No ale to jest tylko kilka kliknięć myszką w miesiącu, żeby sobie przelew zrobić z innego banku czy coś