Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +210
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +107
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Ciekawe kiedy będzie się wspominać to, jak Polska rozpoczęła II WŚ…
@Miorz: są ich potomkami, często pierwsze pokolenie powojenne. Ogromna część z nich miało ojca czy dziadka w Werthmachcie.
Tak jak Polacy, którzy nie chcieli władzy komunistów w Polsce, walczyli z Polakami długo po 1945.
A ten mem to co niby ma znaczyć, spisek Google przeciwko Polsce xD? Wpisz nazwę dowolnego kraju z "started ww2" i Ci wyskoczy to samo.
@konmad: Coś Ty. Ojcowie czy dziadkowie dzisiejszych Niemców w zdecydowanej większości słuzyli w kuchni lub w orkiestrach wojskowych
@Kempes się zaciął i od wczoraj uświadamia, ze hitlerowców była garstka a większość niemców oczekiwała wyzwolania. Dzban roku.
@amazing-detective-slash-genius: sprawdziłem. Wpisałem trzy dowolne europejskie kraje i w żadnym nie wyskoczyło.
@Kempes: to, że walczyli na tych samych frontach, nie znaczy, że po tej samej stronie. a tak na serio, to nie było ich tak dużo wcale.
@aks_762: obrazy cały czas są odzyskiwane, Niemcy mają wysyłać policję żeby sprawdzała domy czy czasem polskich skarbów tam nie ma? A reparacji się zrzekliśmy, sorki ¯\_(ツ)_/¯
@amazing-detective-slash-genius: to k---a zdecyduj się czy coś polecasz czy jednak
to nie jest dowolny kraj, tylko zawężasz mocno grupę o której mówisz. Nie moja wina że nieprecyzyjnie się wypowiadasz.
@amazing-detective-slash-genius: no chyba jednak nie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@simperium: jak wyżej. Btw to jest śmieszne, że jedyne w co brniecie to moje niedoprecyzowanie, ale do istoty tego o czym piszę to już się nie odniesiecie xD
@amazing-detective-slash-genius: no, jak tak dalej pójdzie, to do roku 2385 odzyskamy pewnie ze 30% nawet
@amazing-detective-slash-genius: nie, ale po Włochach już czegoś można się spodziewać.
@amazing-detective-slash-genius: a po co mam się odnosić do czegoś z czym się w sumie zgadzam?
PRL zrzekła się w 1953r, a w 2004 rząd Marka Belki stwierdził:
„Oświadczenie Rządu PRL z 23 sierpnia 1953 roku o zrzeczeniu się przez Polskę reparacji wojennych Rząd RP uznaje za obowiązujące (…) Oświadczenie z 23 sierpnia 1953 roku było podjęte zgodnie z ówczesnym porządkiem konstytucyjnym, a ewentualne naciski ze strony ZSRR nie mogą być uznane za groźbę użycia