Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich drogich mireczków a i mirabelki jak się jakieś się tutaj znajdą, nikogo nie dyskryminuję. Wpis będzie dotyczyć jak zwykle wychodzenia z piwnicy zarówno fizycznie jak i mentalnie. Nikt nie jest brzydszy ode mnie a ode mnie jakoś dziewczyny nie uciekają więc od was też nie będą ale polecałbym przynajmniej przeczytać poniższe porady, oczywiście to co zrobicie to wasza sprawa.
Po pierwsze jeżeli jesteś ulanym grubasem, spasionym wieprzem to najlepiej dla ciebie będzie #!$%@?ć do kosza śmieciowe jedzenie (wiem że jest tanie i smaczne, ale trzeba niestety) i zacząć jeść zdrowo. Postaraj się chociaż zrzucić parę kilo, lekka nadwaga i bycie misiem nie jest wbrew pozorom złe są różowe które to lubią, ważne żebyś nie był wieprzem ulanym j*banym. A i jak możesz to z*#!$%@? na siłownie żeby przełamywać pierwsze opory przed ludźmi. Możesz tam próbować poderwać jakąś loszkę ale może być średnio.
Kolejno zmień myślenie, ludzie z tagu #przegryw a przynajmniej lwia część traktują kobiety za przeproszeniem jak jakichś podludzi jak szmaty które chcą jedynie siadać na grube, twarde pytony. Co jest sporym niedopowiedzeniem i uogólnieniem, ło cie panie to jest jedno z głupszych i bardziej szkodliwych uogólnień jakie widziały moje mirkowe oczy. Traktuj więc mirku drogi różowe tak samo jak innych mirków, nie gorzej ale też nie lepiej (ja tak robię w związku z czym nie jestem białorycerzem).
Kolejny istotny punkt to pewność siebie i z tym może być już większy problem, bo o ile twoja twarz nie wypiękniała niewiadomo jak od schudnięcia to może być ciężko. Ale powiem ci tyle że twoje myślenie jakoby wygląd był najważniejszy jest błędne i to bardzo błędne bo nie wszytskie różowe są takie same. Przede wszystkim zapamiętaj jedną rzecz, jak zagadasz dobrze do dziewczyny, to już pójdzie z górki.
Kolejny punkt który łączy się z tym poprzednim to anonku mój drogi pasje i to jak znaleźć w ogóle taką loszkę. bo zaczepianie jakichś dupeczek na ulicy nie jest zbyt dobrym pomysłem. I tu przechodzimy do miejsc gdzie można znaleźć dziewczynę, są to wbrew pozorom konwenty (zakładam że ta część szczególnie zainteresuje piwniczaków z tagu #mangowpis) i bardziej przyziemnie różne kluby, bary. Co do tych pierwszych przebierz się za swoją ulubiona postać z czegoś (mogą być np chińskie bajki) pojedź na konwent i tam spróbuj poderwać jakąś różową, idealnie by było zrobić to z cosplayerką postaci którą przynajmniej kojarzysz, od razu masz jakichś temat do rozmowy. Co do barów/klubów tam sytuacja jest cięższa bo ciężej znaleźć loszkę z podobnymi zainteresowaniami, postaw drinka tej która ci się podoba i zacznij rozmowę. możesz zawsze poszukać przez internet ale nie na tinderze tylko na grupach tematycznych na fejsie, spoko będzie dołączyć do grup RPGowych (jeżeli lubisz fantastykę) i dołączyć do jakiejś e sesji, po pewnym czasie swoją postacią możesz coś tam zagadywać do jakichś postaci graczek, może po pewnym czasie przejść na pv.
Jeżeli zarabiasz psie pieniądze to sorry ale weź się doszkól i podnieś swoje kwalifikacje bo każdego na to stać, książki nie są takie drogie.
Generalnie najlepiej działa zawiązywanie znajomości przez wspólne zainteresowania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I weź się #!$%@? człowieku opanuj jeżeli o popędy chodzi bo nie jesteś dzikim zwierzęciem i możesz je kontrolować, nie bądź spermiarzem bo spłoszysz potencjalne partnerki.
#pokonajswojprzegryw #fantastyka #zwiazki #przegryw #stulejacontent #piwnica #dupeczkizprzypadku
  • 28
  • Odpowiedz
@TenZWypoku: #!$%@? porady pisane przez człowieka o zerowym zrozumieniu czy jakimkolwiek pojęciu o temacie. Pomogłeś im w #!$%@?. Rady typu "schudnij i idź pobiegaj" do typów z głęboko zakorzenionymi problemami psychicznymi. Jeszcze ich obrażasz i myślisz, że Cię posłuchają xD
  • Odpowiedz
@TenZWypoku: W sumie moca beka że normik który jest tak bardzo ode mnie lepszy zaleca mi kastrację, przecież taki genetyczny zjeb jak ja i tak się nigdy nie rozmnoży, bo nię bedzie go chciała żadna kobieta więc w czym problem?
  • Odpowiedz