Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +160
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Po pierwsze jeżeli jesteś ulanym grubasem, spasionym wieprzem to najlepiej dla ciebie będzie #!$%@?ć do kosza śmieciowe jedzenie (wiem że jest tanie i smaczne, ale trzeba niestety) i zacząć jeść zdrowo. Postaraj się chociaż zrzucić parę kilo, lekka nadwaga i bycie misiem nie jest wbrew pozorom złe są różowe które to lubią, ważne żebyś nie był wieprzem ulanym j*banym. A i jak możesz to z*#!$%@? na siłownie żeby przełamywać pierwsze opory przed ludźmi. Możesz tam próbować poderwać jakąś loszkę ale może być średnio.
Kolejno zmień myślenie, ludzie z tagu #przegryw a przynajmniej lwia część traktują kobiety za przeproszeniem jak jakichś podludzi jak szmaty które chcą jedynie siadać na grube, twarde pytony. Co jest sporym niedopowiedzeniem i uogólnieniem, ło cie panie to jest jedno z głupszych i bardziej szkodliwych uogólnień jakie widziały moje mirkowe oczy. Traktuj więc mirku drogi różowe tak samo jak innych mirków, nie gorzej ale też nie lepiej (ja tak robię w związku z czym nie jestem białorycerzem).
Kolejny istotny punkt to pewność siebie i z tym może być już większy problem, bo o ile twoja twarz nie wypiękniała niewiadomo jak od schudnięcia to może być ciężko. Ale powiem ci tyle że twoje myślenie jakoby wygląd był najważniejszy jest błędne i to bardzo błędne bo nie wszytskie różowe są takie same. Przede wszystkim zapamiętaj jedną rzecz, jak zagadasz dobrze do dziewczyny, to już pójdzie z górki.
Kolejny punkt który łączy się z tym poprzednim to anonku mój drogi pasje i to jak znaleźć w ogóle taką loszkę. bo zaczepianie jakichś dupeczek na ulicy nie jest zbyt dobrym pomysłem. I tu przechodzimy do miejsc gdzie można znaleźć dziewczynę, są to wbrew pozorom konwenty (zakładam że ta część szczególnie zainteresuje piwniczaków z tagu #mangowpis) i bardziej przyziemnie różne kluby, bary. Co do tych pierwszych przebierz się za swoją ulubiona postać z czegoś (mogą być np chińskie bajki) pojedź na konwent i tam spróbuj poderwać jakąś różową, idealnie by było zrobić to z cosplayerką postaci którą przynajmniej kojarzysz, od razu masz jakichś temat do rozmowy. Co do barów/klubów tam sytuacja jest cięższa bo ciężej znaleźć loszkę z podobnymi zainteresowaniami, postaw drinka tej która ci się podoba i zacznij rozmowę. możesz zawsze poszukać przez internet ale nie na tinderze tylko na grupach tematycznych na fejsie, spoko będzie dołączyć do grup RPGowych (jeżeli lubisz fantastykę) i dołączyć do jakiejś e sesji, po pewnym czasie swoją postacią możesz coś tam zagadywać do jakichś postaci graczek, może po pewnym czasie przejść na pv.
Jeżeli zarabiasz psie pieniądze to sorry ale weź się doszkól i podnieś swoje kwalifikacje bo każdego na to stać, książki nie są takie drogie.
Generalnie najlepiej działa zawiązywanie znajomości przez wspólne zainteresowania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I weź się #!$%@? człowieku opanuj jeżeli o popędy chodzi bo nie jesteś dzikim zwierzęciem i możesz je kontrolować, nie bądź spermiarzem bo spłoszysz potencjalne partnerki.
#pokonajswojprzegryw #fantastyka #zwiazki #przegryw #stulejacontent #piwnica #dupeczkizprzypadku
No uważaj normiku jak zaczynam grać na twoich zasadach.
Komentarz usunięty przez autora
Nic mi z tego nie przyszło.