Aktywne Wpisy
FejsFak +948
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
DerMitteleuropaer +365
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Poznałem znajomego na studiach który lubił się zabawić. O jego wyczynach i perypetiach życiowych wiem dużo, bo jest moim współlokatorem. Często zdarzało się, ze wyciągał mnie na alko lub imprezy.
Pewnego dnia wpadł do mnie do pokoju i zapytał czy niechciałbym wyjść z nim do klubu.
Byłem tego wieczoru umówiony z innym znajomym, ale po krótkiej konfrontacji doszliśmy do wniosku, ze można pójść do klubu razem w trójkę.
W klubie poznaliśmy Monike. Potańczyła z każdym (bez szału). Wszystkich dodała na fejsa.
Ten kumpel (współlokator) zaczął do niej zarywać (w sumie tylko po to żeby zaruchac) no i dupczył se ja XD
Nawet jak byłem za ściana obok lol
Później zaczął ja zlewać, bo zmalał sobie lepszy model XD
A ta Monika zaczęła pisać z moim drugim znajomym. Od słowa do słowa i po miesiącu byli razem.
Najgorsze jest jednak w tej relacji, ze nie chce dac mu dupy. Wiem, ze nie tylko o to chodzi w miłość, ale z moim współbratem nie miała żadnych barier, żeby się #!$%@? i #!$%@?. A jemu ni #!$%@? nie chce twierdząc, ze jest za wcześnie. Mówić kumplowi o tym co #!$%@? wcześniej?
#p0lka #zwiazki #seks
jeszcze do tego jestem szczera z kimś i dlatego nie powinnam z nikim być i w ogóle powinnam to ukrywać i wstydzić się do końca życia.
przecież żaden porządny facet by nie poszedł z atrakcyjna
A dla młodych kawalerów mam mam taki protip: jeżeli dziewczyna z którą się zaczęliście spotykać, wcześniej miała chłopaka
Poza tym skoro jest taka sytuacja to widocznie ten z którym teraz jest jej nie pociąga zupełnie, co daje duże prawdopodobieństwo, że bohaterka gdzieś chapie na boku (oczywiście nie jest to pewne).
A tak
@Mazman: nie każda. Ale tu nie wygląda jakby ona z siebie chciała kończyć tę znajomość.